31 Ocak'a kadar başvurusunu tamamlayan kart sahipleri sevinecek! SMS gönderenler 3 bin TL cebinizde kalacak

Bankalar tarafından açıklanan kart kampanyaları vatandaşların gündeminde yer alıyor. Yeni yılla beraber kart kampanyalarında güncelleme olurken bu kez müşterisine 3 bin lira kazandıracak olan bankadan açıklama geldi.

31 Ocak'a kadar başvurusunu tamamlayan kart sahipleri sevinecek! SMS gönderenler 3 bin TL cebinizde kalacak

Türkiye'de hemen her banka düzenlediği kart kampanyaları ile müşterilerinin dikkatini çekiyor. Kart kampanyalarına yenileri eklenmeye devam ederken bu kez Ziraat Bankası, müşterisini 3 bin TL kar ettirecek bir kampanya duyurusuna yer verdi.

Kart kampanyaları devam ederken resmi internet sitesi üzerinden açıklamalara yer veren Ziraat Bankası, ‘’Troy'da 3.000 TL İndirim!'' diyerek müşterisinin 3 bin lira kar edeceği merak edilen kampanyasını detaylandırdı.

ZİRAAT BANKASI'NDAN 3 BİN TL İNDİRİM KAMPANYASI

Ziraat Bankası tarafından açıklanan kampanya kapsamında yer alan bilgilerle 31 Ocak'a kadar kampanyaya katılım sağlayan müşterilere ‘’Bankkart ile Troy'da 3.000 TL indirim fırsatı!'' sunulacağı bildirildi.

31 Ocak'a kadar başvurusunu tamamlayan kart sahipleri sevinecek! SMS gönderenler 3 bin TL cebinizde kalacak

Bu çerçevede kampanya katılım koşulları ve kampanya detayları açıklanırken Ziraat Bankası tarafından yapılan resmi açıklamada ‘’Bankkart'ınız ile troyestore.com ve Troy mağazalarından Mac veya iPad alışverişinize 3.000 TL Airpods indirimi verilecektir.'' denildi.

31 Ocak'a kadar başvurusunu tamamlayan kart sahipleri sevinecek! SMS gönderenler 3 bin TL cebinizde kalacak - Resim : 2

31 Ocak 2024 tarihine kadar sürecek kampanyanın katılım şartları da şöyle açıklandı;

troyestore.com ve Troy mağazalarında geçerli olacak kampanyadan Bankkart , Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile yararlanabilecek.

Bir müşteri kampanya dönemi boyunca en fazla 3 bin TL indirim kazanabilecek ve kampanya koşullarını sağlayan müşterilere ödeme anında 3 bin TL indirim desteği sağlanacak.

31 Ocak'a kadar başvurusunu tamamlayan kart sahipleri sevinecek! SMS gönderenler 3 bin TL cebinizde kalacak - Resim : 3

Alınan kodlar, 31 Ocak 2024 tarihinin sona ermesi ile beraber geçersiz kalacak.

İndirim kodları SMS gönderimi sonrası müşterinin Ziraat Bankası'nda kayıtlı cep telefonuna SMS olarak gönderilecek.

31 Ocak'a kadar başvurusunu tamamlayan kart sahipleri sevinecek! SMS gönderenler 3 bin TL cebinizde kalacak - Resim : 4

Ziraat Bankası'nın sunduğu kampanyanın detayları ve katışım şartlarının detayları için resmi internet sitesi ya da mobil bankacılık hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER