31 Ağustos'a kadar vaktiniz var! Emekli maaşına ek 10 bin TL ödeme yapılacak

Bankalar maaş müşterilerine özel teklifler sunmaya devam ediyor. Bankalar, maaş müşterileri için promosyon tekliflerini yenilemeye devam ederken Akbank'tan emekli maaşlarına ek 10 bin TL ödeme müjdesi verildi.

31 Ağustos'a kadar vaktiniz var! Emekli maaşına ek 10 bin TL ödeme yapılacak

31 Ağustos'a kadar vaktiniz var! Emekli maaşına ek 10 bin TL ödeme yapılacak - Ülkemizde art arda gelen zamlarla birlikte gelen vatandaşın cebi zorlanmaya devam ediyor. Nakde olan ihtiyaç artarken bankların sunduğu avantajlardan yararlanmak için araştırma yapan müşteriler için Akbank'tan açıklama geldi.

Bankalar tarafından hazırlanan kampanyalar ilgiyle takip edilirken promosyon yarışının ağustos ayında da devam ettiği öğrenildi. Maaş müşteri için birbirinden farklı kampanyalara imza atan bankalar arasında yer alan Akbank, promosyon ödemelerini yeniledi. Bankaların maaş müşteri için özel teklifleri bulunurken Akbank, emekliler için promosyon kampanyasının 31 Ağustos tarihinde sona ereceğini açıklayarak detayları duyurdu.

Ankaralılar buradaTIKLA TAKİP ET

AKBANK'TAN MAŞA EK PROMOSYON ÖDEMESİ

Emekli olan vatandaşlara özel bankalardan yeni promosyon teklifleri gelmeye devam ediyor. Bankaların verdikleri promosyonlar emeklilerin gündeminde yer alırken maaş müşterileri için promosyon tutarlarını güncelleyen bankalar duyurular yapmayı sürdürüyor. Bankaların promosyon yarışı hız kazanırken promosyona ek olarak çeşitli kampanyalar da gündeme gelmeye devam ediyor. Bankalarla sağlanan anlaşmalar doğrultusunda alınabilen promosyonlar için Akbank, müşterilerine özel bir tablo yayımladı.

ekran-goruntusu-2023-08-03-114552.png

AKBANK 10 BİN TL ÖDEME YAPACAK

Akbank tarafından müşterilere verilecek olan promosyon tutarı açıklandı. Akbank, maaş promosyonlarında üst limitin 10 bin lira olduğunu açıklarken ''SGK emekli maaşını taşıyana 10.000TL’ye varan ödül fırsatı 7.000TL’ye varan promosyona ek 3.000TL chip-para'' ifadelerine yer verdi. 31 Ağustos 2023 tarihine kadar emekli maaşını Akbank'a taşıyan müşterilere 10 bin liraya varan promosyon kazanma fırsat sunan banka, ''SGK Emekli Maaşını Akbank'tan Alanlara 7.000 TL’ ye Varan Promosyona ek 3.000 TL chip-para ile birlikte Toplamda 10.000 TL Ödül Fırsatı!'' bilgilerine yer verdi.

Akbank, maaş müşterilerine özel promosyon tutarlarına ilişkin tabloyu da şu şekilde paylaştı;

ekran-goruntusu-2023-08-03-114559.png

Emekli promosyon avantajından 1 – 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında gelir veya aylıklarını 3 yıl süre ile Akbank'tan almayı taahhüt eden emekli müşteriler yararlanabiliyor.

ekran-goruntusu-2023-08-03-114556.png

Daha fazla banka kampanyası için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER