240 ay vadeli konut kredisi! Garanti BBVA 2 Milyon TL'nin taksit tablosunu yayınladı!

Konut kredisi kullanmak için banka banka maliyetler merak edilirken Garanti BBVA’dan 240 ay vadeli konut kredisi sürprizi geldi. 240 ay vadeli 2 Milyon TL konut kredisinin aylık taksiti ne kadar?

240 ay vadeli konut kredisi! Garanti BBVA 2 Milyon TL'nin taksit tablosunu yayınladı!

Türkiye’de ev sahibi olmak isteyenler için konut kredileri her zaman olduğundan çok daha fazla önemli hale geldiler. Konut fiyatlarında yükselişler meydana gelince artık konut kredisi olmadan ev satın almak çok zor bir hale geldi. Konut kredisi imkanlarından yararlanmak ise hiç der öyle kolay değil. Artan kredi maliyetleri çok yüksek bedelleri kişilerin önüne fatura olarak çıkarılmasına neden oluyorlar.

KONUT KREDİSİNDE TAKSİT SORUNU!

Konut kredileri yüksek tutarlı oldukları için aylık kredi taksitleri de aynı şekilde yüksek oluyor. Bu taksitlerin ödenebilir olabilmesi için faiz maliyeti daha yüksek olsa da vade sürelerini uzatmak gerekiyor. Ancak bankalar 120 aya kadar vade ile konut kredisi verebiliyorlar. Bundan dolayı daha uzun vade konut kredilerine duyulan ihtiyaç oldukça yüksek. Bu şekilde konut kredisi çekmek için kişiler 15-20 vadeli konut kredisi arayışındalar.

GARANTİ BBVA DUYURDU!

Konut kredisinde beklenen haberi Garanti BBVA verdi. Bu bankanın müşterilerine 240 ay vadeli konut kredisi imkanı sağladığı açıklandı. Bu haber üzerine hemen Garanti BBVA’nın konut kredisi koşulları araştırılmaya başlandı. 20 yıl vade ile konut kredisi çekerek ev sahibi olmak isteyenleri heyecanlandıran bu gelişme üzerine Garanti BBVA konut kredisi maliyet hesaplamaları en çok araştırılan konular arasında yer almaya başladı.

AYLIK FAİZ MAKUL!

Garanti BBVA tarafından sunulan 240 ay vadeli konut kredisi kampanyasının en dikkat çeken özelliklerinden birisi de uygulanan aylık faiz oranı oldu. Bankanın verdiği bilgilere göre müşteriler aylık yüzde 3,37 oranında faiz ile 20 yıl vadeli konut kredisi çekebiliyorlar. Bankaların konut kredisi faizlerinin ortalamasının epey altında olan bu faiz oranı oldukça makul olarak bulunuyor.

2 MİLYON TL KONUT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMA TABLOSU!

240 ay vadeli konut kredisi! Garanti BBVA 2 Milyon TL'nin taksit tablosunu yayınladı!

Garanti BBVA'nın konut kredisi kampanyasına göre müşteriler 240 ay vadeli konut kredisi çekmeleri halinde aylık yüzde 3,37 oranında faiz ile karşılaşıyorlar. 20 yıl vadeli 2 Milyon TL konut kredisinin aylık taksit tutarı 67.423 TL olarak açıklandı. Bu kredinin 20 yıllık toplam maliyeti 16 Milyon TL'yi buluyor. Müşterilerin bu krediyi çekmeleri durumunda 11.500 TL kredi tahsis ücreti, 13.000 TL ekspertiz ücreti, 1.794 TL taşınmaz rehin ücreti gibi masraflarla karşılaşabildikleri bildirildi.

SONRAKİ HABER