24 Haziran Döviz yeni haftaya nasıl başladı? Dolar ve Euro'da son durum

9 Günlük tatilin ardından piyasalar bugünden itibaren yeniden hareketlenmeye başladı. Döviz alım satım işlemi yapmak isteyenler ya da borsada yatırımı bulunanlar güncel durumları araştırmaya başladı.

24 Haziran Döviz yeni haftaya nasıl başladı? Dolar ve Euro'da son durum

İş dünyasında bulunanlar ya da kişisel olarak birikim yapanlar için döviz fiyatlarının ne seviyelerde bulunduğu önem arz ediyor. Bu nedenle vatandaşların yeni haftanın ilk gününde yaptığı ilk araştırmaların başında dolar ve Euro'nun son durumu geliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bayram tatilinin 9 gün olarak ilan edilmesi ile birlikte büyük bir yol trafiği başlamıştı. Vatandaşların yollara akması ve gittiği yollarda harcamalar yapması büyük bir döviz trafiği yaşanmasına neden olmuştu.

DÖVİZ HAFTAYA BÖYLE BAŞLADI

Dış etkenlerden dolayı çok yüksek rakamlardan seyreden Dolar ve Euro'nun 24 Haziran'a başlama rakamları şu şekilde oldu;

24 Haziran Döviz yeni haftaya nasıl başladı? Dolar ve Euro'da son durum

Dolar yeni haftaya 33 liraya yakın bir seviyede başladı. Euro ise 35 liranın üstünde haftaya merhaba dedi. Sterlin ise 40 liranın üstünde yer aldı. Bayram tatilinden sonra yaşanacak ekonomik gelişmeler ile fiyatlarda daha farklı bir değişim olması ön görülüyor.

GELİŞMELER MERAK EDİLİYOR

Özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek'in ekonomiye dair olumlu açıklamalarının ardından ekonominin ne seviyede olacağı merak konusu oldu.

SONRAKİ HABER