24 Ekim altın fiyatları! Gram çeyrek yarım 22 ayar bilezik fiyatı

Altın fiyatlarında dalgalı fiyatlar tüm hızı ile devam ederken yoğun satış baskısına rağmen fiyatlarda yeniden yükseliş başladı. Gram altının fiyatı 3.015 TL barajına dayanırken çeyrek altının fiyatı 5 bin 150 liraya fırladı.

24 Ekim altın fiyatları! Gram çeyrek yarım 22 ayar bilezik fiyatı

Altın fiyatlarında dalgalanma tüm hızı ile devam ederken fiyatlarda 24 Ekim 2024 Perşembe günü yine yükseliş etkili oldu. Uluslararası piyasada ons altının fiyatı 2 bin 737 dolar seviyesini görürken iç piyasada hem ons altın hem de dolar kurunda yaşanan yükselişin etkisiyle gram altının fiyatı 3 bin 15 TL seviyesine dayandı.

GRAM ALTIN VE ÇEYREK ALTININ FİYATI REKOR KIRDI!

Ons altının fiyatı 2 bin 737 dolar seviyesini test ederken gram altının fiyatı 3 bin 15 TL seviyesini görürken çeyrek altının fiyatı 5 bin 152 TL'yi gördü. 22 ayar bileziğin gram fiyatı ise 2 bin 855 TL ve satış fiyatı ise 2 bin 874 TL'ye ulaştı.

24 Ekim altın fiyatları! Gram çeyrek yarım 22 ayar bilezik fiyatı

Altın fiyatlarında yaşanan yükselişin ana nedeni jeopolitik riskler olarak gösterilirken Orta Doğu'da yaşanan savaş, ekonomik riskler ve belirsizlik altın fiyatlarını desteklemişti. Altında yaşanan değişim yakından takip edilirken fiyatlarda yaşanan yükseliş altını olanları sevindirirken altın borcu olanlar ve düğün yapmayı planlayan kişileri üzdü. Ekonomistler ise altının zirve noktasına ulaştığını belirtirken bundan sonra yaşanacak ekonomik gelişmeler ve jeopolitik risklere göre karar verileceğini dile getirdiler.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER