2024 Ramazan pidesi ne kadar, kaç TL?

Ramazan ayının gelmesi ve ilk oruca niyet edilmesi ile beraber vatandaşlar da pide fiyatlarını merak ederek sorgulamaya başladı. Ramazan pidesinin fiyatları illere ve gramajlarına göre değişiklik gösterirken bugün pide alacak olanlar fiyat araştırmasını sürdürüyor.

2024 Ramazan pidesi ne kadar, kaç TL?

Ramazan ayında pide fiyatları vatandaşların gündeminde yer alıyor. Pide fiyatlarına ilişkin bilgi sahibi olmak isteyenler araştırmalarına devam ederken illere göre değişkenlik gösteren Ramazan pidesi için de ortak bir açıklama gelmişti.

Fırınlarda sıcak sıcak taze pide almak isteyenler bugün yapılacak ilk iftar için geri sayıma başlarken pide fiyatları da gündemdeki yerini aldı. Pide fiyatları ile ilgili ‘’2024 Ramazan pidesi ne kadar, kaç TL?'' sorularına yanıt aranmaya başladı.

RAMAZAN PİDESİ NE KADAR?

Ramazan pidesi fiyatları belli oldu. Gramajına göre değişen tutarlar illere göre de farklılık gösteriyor. 2024 yılı Ramazan pidesi fiyatlarını illerin Fırıncılar Odaları duyururken Ankara, İstanbul, İzmir'de 250 gram Ramazan pidesi tutarı 15 TL olarak belirlendi. 2024 yılında Ramazan pidelerinin kilogram fiyatı azami olarak 60 TL olarak açıklanırken Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, 2024 yılının Ramazan pidesi fiyatlarını açıkladı. Pidenin kilogram fiyatı 60 lira iken İstanbul, Ankara ve Antalya'da 250 gram ramazan pidesi 15 liradan satışa sunulacak.

İzmir'de 300 gram pide 18 lira olarak satışa sunulurken 330 gram pide 20 lira, 500 gram pide 30 lira olarak satılacak.

Aydın'da 250 gram Ramazan pidesi 15 TL'den satılacak.

Kütahya'da 440 gram pide 25 TL oldu.

2024 Ramazan pidesi ne kadar, kaç TL?

Samsun ramazan pidesi fiyatı bu yıl 20 TL olarak belirlendi.

Bursa'da 330 gram pide 20 liradan satışa sunulacak.

Trabzon'da 500 gram yumurtalı ve susamlı Ramazan Pidesi’nin fiyatı 30 TL, yumurtasız ve susamsız pidenin fiyatı ise 28 TL olacak.

Ramazan pidesi bir ay boyunca iftar öncesi satışa sunulmuş olacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER