2024 Ramazan pidesi fiyatı nedir, ne kadar oldu?

Ramazan ayının gelmesinin ardından vatandaşlar tarafından bu sene bulundukları illerde pidenin ne kadardan satılacağı merak konusu oldu. İşte bu seneki Ramazan pidesi fiyatları...

2024 Ramazan pidesi fiyatı nedir, ne kadar oldu?

Müslüman vatandaşların bir sene boyunca beklediği on bir ayın sultanı Ramazan ayı geldi çattı. Her sene olduğu gibi bu sene de iftar için sıraya giren vatandaşlar Ramazan pidesi ile iftar sofralarında gelenekleri sürdürmeyi bekliyor. Durum bu şekilde olunca da bu sene pidenin fiyatının ne kadar olduğu vatandaşlar tarafından en çok merak edilenler arasında yer aldı.

2024 ANKARA RAMAZAN PİDESİ FİYATI NE KADAR?

Geçtiğimiz Ramazan ayından bu yana ekonomik açıdan yaşanan değişikliklerin ardından vatandaşlar tarafından bu sene Ramazan pidesinin ne kadar olduğu da araştırılmaya başlandı. Ramazan ayının da gelmesi ve vatandaşların bu gece itibariyle sahur yapacağının bilinmesini ardından merak edilenler yanıt buldu.

Ramazan ayının başlarken vatandaşlar 350 gramlık pidenin fiyatının netleştiği bilgisine ulaşıldı. Konu ile ilgili yapılan açıklamalara göre Ankara'da bu sene Ramazan pidesinin 15 TL'den satıldığı belirtildi.

Bu sene yapılan açıklamalara göre Ramazan ayının ilk gününden itibaren 350 gram pide almak isteyen Ankaralı vatandaşların belirtilen fiyattan yani 15 liradan satın alarak iftar yapabileceği ifade edildi.

SONRAKİ HABER