2024 Milli Piyango yılbaşı çekilişi sonuçları ne zaman, hangi gün açıklanacak?

Yeni yıla yeni umutlarla girecek olan vatandaşlar Milli Piyango biletlerini şimdiden almaya başladı. Büyük ikramiyeyi kazanmak için heyecanla bekleyen vatandaşlar çekilişin ne zaman yapılacağı ile beraber sonuçların açıklanacağı tarihi de sorgulamaya başladı.

2024 Milli Piyango yılbaşı çekilişi sonuçları ne zaman, hangi gün açıklanacak?

Milli Piyango Yılbaşı çekilişi için biletlerini alan vatandaşlar heyecanla beklemeye başladı. Büyük ikramiyeyi kazanma umudu olan vatandaşlar araştırmalarına devam ederken yılın son Milli Piyango çekilişinde büyük ikramiye tam 400 Milyon TL olarak belirlendi.

Yılbaşı gecesinde gerçekleşecek büyük çekilişte dağıtılacak ödüller için geri sayım devam ederken Milli Piyango bileti satın almak ya da alan vatandaşlar, ‘’Milli Piyango çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak, Milli Piyango sorgulama nasıl yapılacak?'' sorularına da yanıt aramaya başladı.

MİLLİ PİYANGO BİLET ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Milli Piyango Yılbaşı çekilişi canlı olarak gerçekleşecek. Büyük ikramiye satılan bir bilete isabet edene kadar çekiliş devam edecek. Büyük ikramiyeyi kazanmak için heyecanla bekleyen vatandaşlar, sorgulama işlemlerini ise ‘’www.millipiyangoonline.com'' üzerinden yapabilecek.

2024 Milli Piyango yılbaşı çekilişi sonuçları ne zaman, hangi gün açıklanacak?

Milli Piyango çekilişi 31 Aralık Pazar akşamı gerçekleşecek. Çekiliş küçük ikramiyelerle başlayacak ve 2023'ün son dakikalarında 400 Milyon TL'lik büyük ikramiye ve amorti çekilişi ile sona erecek. Sonuçlar basılı gazeteler de yayımlanacak. Ayrıca büyük ödül 400 Milyon TL olarak belirlenirken 31 Aralık Pazar günü gece yarısı sonuçların belli olması bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER