2024 İlave tediye ne zaman yatacak, tediye ödemeleri ne kadar oldu?

İlave tediye ödemelerine ilişkin merak edilenler hakkında araştırmalar arttı. İlave tediye ödemelerini ne zaman alacaklarını sorgulayan vatandaşlar tediye ödemelerinin zamlanıp zamlanmadığını da merak etmeye başladı.

2024 İlave tediye ne zaman yatacak, tediye ödemeleri ne kadar oldu?

Kamu işçilerine tediye ödemeleri 2024 yılında da yapılacak. İlave tediye ödemesi alacak olan kamu işçileri bu ödemelerin ne zaman ve hangi tutarda yapılacağını merak ederken ilave tediye ödemelerinin yapılmasına sayılı günler kaldı.

Tediye ödemesi alan kamu işçileri, ‘’2024 ilave tediye ödemeleri ne zaman, ne kadar yapılacak?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Kamu işçilerinin 2024 yılında alacağı ek ödemelerin tarihleri netleşirken her yıl yapılan ödemelerin 2024’te hesaplara hangi tarihlerde yatırılacağı merak konusu oldu. Tediye ödemeleri ile ilgili Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete’de yayımlanırken merak edilen sorular da yanıt buldu.

2024 İLAVE TEDİYE ÖDEMELERİ NE ZAMAN, HANGİ AY YAPILACAK?

İlave tediye ödeme tarihleri kamu işçileri tarafından araştırılan konular arasında yer alıyor. Resmi Gazete'de tediye ödeme tarihleri yayımlandı. Ödemelerinin ilk yarısının yatırılacağı tarih araştırılmaya başlandı. Resmi Gazete'de yayımlanan, Devlet ve ona bağlı müesseselerde çalışan işçilere ilave tediye yapılmasına ilişkin 6772 sayılı Kanun kapsamına giren kurumlarda çalışan işçilere ek ödeme tarihlerini belirleyen karara göre kamu işçilerinin beklediği tarih belli oldu.

2024 İlave tediye ne zaman yatacak, tediye ödemeleri ne kadar oldu?

Bu kapsamdaki kamu işçilerine 2024'te verilecek ilave tediyenin birinci yarısı 26 Ocak'ta, ikinci yarısı 5 Nisan tarihinde ödenecek.

Bu işçilerden maden işletmelerinin özellikle yer altı işlerinde çalışanlarına ise 2024'te yapılacak ilave tediyenin tamamı 23 Aralık'ta verilecek.

2024 İlave tediye ne zaman yatacak, tediye ödemeleri ne kadar oldu? - Resim : 2

Ayrıca Tediyelerden ayrı olarak her yıl için bir aylık istihkakları tutarını geçmemek üzere Cumhurbaşkanı kararıyla aynı nispette bir ilave tediye daha yapılabilir.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER