2024 Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, bayram ikramiyesi ne kadar oldu?

Emeklinin gözü kulağı kendilerine yapılacak olan ikramiye ödemelerine çevrildi. İkramiye ödemelerine ilişkin yapılan açıklamalar yakından takip edilirken ödemelere ilişkin tarih araştırmaları da yapılmaya başlandı.

2024 Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, bayram ikramiyesi ne kadar oldu?

Milyonlarca emekli ikramiye ödemelerine ilişkin bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına başladı. İkramiyelerle ilgili bilgi sahibi olmak isteyenler bu yıl hangi tarihlerde ödeme alacaklarını sorgulamaya başladı. Emekliler alacakları ödemeler için geri sayıma başlarken Ramazan ayından hemen önce de resmi bir açıklama gelip gelmediği merak edildi.

Yılda iki kez ikramiye ödemesi alan emekliler 2024 yılında alacakları ikramiyeler için yüzde 50 oranındaki artışla zam alırken hesaplarına geçecek 3 bin lira geri sayıma başladı. Emekliler 2024 yılında Ramazan ve Kurban Bayramı olmak üzere toplamda 6 bin TL tutarında ikramiye ödemesi alacak. Emekliler bu ödemelere ilişkin araştırmalarını sürdürürken resmi açıklama gelip gelmediği merak konusu oldu.

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHLERİ BELLİ OLDU MU?

Emekli bayram ikramiyeleri hakkında son dakika gelişmeleri gündemin en çok takip edilen konuları arasında yer alıyor. 2 bin TL olan emekli ikramiyeleri 3 bin TL'ye yükseltildi.

2024 Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, bayram ikramiyesi ne kadar oldu?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekli bayram ikramiyesi ile ilgili açıklama yaptı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri ile ilgili açıklama yaptı. Bakan Işıkhan, "Ödeme günlerini planlıyoruz. Bayramdan önce emeklilerimizin hesabına aktarmış olacağız. Biz her zaman en iyi rakamları vermeyi arzu ederiz." dedi. Bu çerçevede net bir tarih açıklamasına ise henüz yer verilmedi. 10 Nisan tarihinde idrak edilecek olan Ramazan Bayramı öncesinde ikramiyelerin hesaplara yatırılması bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER