19 Aralık Ankara Ticaret Borsası'nda güncel et fiyatları

Ankara Ticaret Borsası'nda işlem gören kırmızı et fiyatları araştırılmaya devam ediyor. Ankara Ticaret Borsası'nda işlem gören kırmızı et çeşitleri ve fiyatları merak konusu olmaya devam ederken 19 Aralık tarihi ile kırmızı et çeşitlerinde fiyatları güncellenirken bu fiyatları derledik.

19 Aralık Ankara Ticaret Borsası'nda güncel et fiyatları

Kırımızı et fiyatları ülkemizde yakından takip ediliyor. Kırmızı et fiyatları son dönemde aldığı zamlarla gündem olurken güncel fiyatları da vatandaşların gündeminde yer alıyor. Türkiye'de Ticaret Borsaları yakından takip edilirken Haberankara.com olarak Ankara Ticaret Borsası'nın (ATB) güncel işlem rakamlarını derledik.

ATB'de işlemler hız kesmeden devam ederken Ankara Ticaret Borsası'nın takibini sürdüren vatandaşlar ise ''ATB'de işlem gören ürünler nedir, güncel fiyatlar belli oldu mu? 19 Aralık kırmızı et fiyatları ne kadar?'' sorularına yanıt arıyor. ATB'de işlem gören ürünler en düşük ve yüksek fiyatları ile kamuoyunun bilgisine sunulurken 19 Aralık Salı gününe denk gelen haftanın ikinci işlem gününde fiyatlar merak edildi.

19 Aralık Ankara Ticaret Borsası'nda güncel et fiyatları

ANKARA TİCARET BORSASIN'DA İŞLEM GÖREN ÜRÜNLER

Ankara Ticaret Borsası'nda işlem gören ürünler kurumun resmi internet sitesi üzerinde sunulan elektronik satış salonu üzerinden günlük olarak paylaşılıyor. Haberankara.com olarak 19 Aralık tarihi ile ATB'de işlem gören ürünler ve fiyatlarını derledik. Ankara Ticaret Borsası'nda işlem gören ürünler ve satış rakamları birbirinden farklılık gösterirken bu ürünlere ait rakamlar ise 19 Aralık tarihinde şöyle listelendi;

DANA BUT KG En düşük: 275 TL En yüksek: 275 TL Ortalama: 275 TL'den işlem görüyor.

DANA KOL KG En düşük: 260 TL En yüksek: 260 TL Ortalama: 260 TL'den işlem görüyor.

19 Aralık Ankara Ticaret Borsası'nda güncel et fiyatları - Resim : 2

Süt Kuzu Eti KG En düşük: 320 TL En yüksek: 320 TL Ortalama: 320 TL'den işlem görüyor.

ATB'de işlem gören ürün ve bu ürünlere ait fiyatlar değişiklik göstermeye devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER