18 yaş üstüne faizsiz kredi başvuruları başladı! Para aynı gün hesapta olacak

Artış gösteren enflasyon ne yazık ki vatandaşların alım gücünü daraltırken, geçinmesini de zorlaştırıyor. Bu kapsamda o bankadan önemli bir açıklama geldi. 18 yaş üstüne faizsiz kredi başvuruları başladı. Krediye ilişkin detaylar ve merak edilenler haberimizde

18 yaş üstüne faizsiz kredi başvuruları başladı! Para aynı gün hesapta olacak

Açıklama yapan bankalar arasında olan Enpara nakit para ihtiyacı olanlara güzel haberi verdi. Aktarılan son habere göre faizsiz ihtiyaç kredisinin verileceğini duyurdu. Başvuruda bulunmak isteyenler için son tarihin yıl sonu olduğunun altı çizilirken, başvuracak kişilerin bankaya yeni müşteri olması gerektiğinin de altı çizildi.

Enpara resmi web sitesi üzerinden önemli bir açıklama yaptı. Banka yaptığı duyurusunda Enpara’ya ilk defa üye olacak müşterilerin bu kampanyadan yararlanabileceği belirtildi. 10 bin TL faizsiz kredi ile vatandaşların acil para ihtiyaçlarının karşılanabileceğinin de altı çizildi.

ENPARA DUYURDU

Son dönemlerin dikkat çeken özel bankaları arasında olan Enpara’dan güzel geldi. Vatandaşların anlık nakit para ihtiyaçları karşısında başvuru şartlarını taşıyanlara faizsiz 10 bin TL kredi verileceğini duyurdu. Başvuruda bulunmak isteyenler için de başvuru şartları açıklandı.

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuruda bulunacak adayların taşıması gereken şartlar ve kredi detayları şu şekilde:

Krediden yararlanmak isteyen kişilerin Enpara mobil uygulamasını indirmesi ya da internet sitesi üzerinden ilk defa müşteri olması gerekmektedir.

Başvuru bilgileri doğru bir şekilde girilmelidir.

Başvuruda bulunacak kişilerin 18 yaşını doldurması ve kredi notunun 1300’ün üzerinde olması gerekmektedir.

Kredinin 10 bin TL tutarında ve 6 ay vadeli olarak verileceği belirtildi. Başvurusu onaylanan için ödemeler hemen hesaplara yatırılacak.

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU

Enpara’nın resmi web sitesinde yayımlanan tabloya göre 10 bin TL faizsiz kredisi için aylık ödeme tablosu ve detaylar şu şekilde:

18 yaş üstüne faizsiz kredi başvuruları başladı! Para aynı gün hesapta olacak

10 bin TL ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyenler için 118,55 TL sigorta prim tutarının kesileceği ve hesaplara 9.881,45 TL yatırılacağı belirtildi. Yayımlanan tabloda ise aylık taksit tutarının 1.666,67 TL olduğu aktarıldı.

Enpara'dan faizsiz kredi kampanyasından yararlanmak isteyenlerin en yakın banka şubesinden ya da çağrı merkezi üzerinden bilgi alabileceği ifade edildi.

SONRAKİ HABER