16 - 20 Ekim tarihlerinde hangi şirketler halka arz olacak, talep toplama tarihleri nedir?

Yatırımı ya da yatırım planı bulunanlar bu sıralar özellikle halka arz edecek şirketleri araştırıyor. Halka arz edecek şirketler merakla takip edilirken 16-20 Ekim tarihlerini kapsayan haftada hangi şirketlerin halka arz olacağı araştırma konusu oldu.

16 - 20 Ekim tarihlerinde hangi şirketler halka arz olacak, talep toplama tarihleri nedir?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından açıklanan halka arzlar gündemin önemli başlıkları arasında yer ediniyor. Halka arz edecek şirketler yakından takip edilirken 16 Ekim Pazartesi gününe denk gelen haftanın işlem gününün ardından bu hafta hangi şirketlerin halka arz edileceği merak edildi. Yatırımcı ve yatırımcı adayları borsadaki halka arzları takip etmeye devam ediyor. Son dönemin en çok ilgi çeken yatırım aracı halka arzlar olurken Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan bültenler yatırımcıların araştırdığı konular arasında yer alıyor. Halka arz edecek şirketler kamuoyu ile paylaşılırken SPK'nın açıklamaları ile beraber bu hafta hangi şirketlerin halka arzda olacağı merak ediliyor.

Halka arzlar ile ilgili gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmak isteyen yatırımcı ve yatırımcı adayları ''16-20 Ekim halka arz edecek şirketler hangileri, hangi şirketler halka arz olacak, talep toplama tarihleri belli mi?'' gibi sorulara yanıt aramaya başladı. SPK'nın açıklamaları ile birlikte hangi şirket hisselerinin borsada işlem göreceği merak edilirken Haberankara.com okurları için halka arz edecek şirketleri 16-20 Ekim 2023 tarihine özel olarak derledik.

BU HAFTA HANGİ ŞİRKETLER HALKA ARZ EDECEK?

Son dönemin popüler yatırım aracı halka arz için bu hafta hangi şirketlerin Borsa İstanbul'da halka arz olacağı merak edildi. Halka arz olacak şirketler ve talep toplama tarihlerine ilişkin bilgiler vatandaşların gündeminde yer alıyor.

16-20-ekim-tarihlerinde-hangi-sirketler-halka-arz-olacak-talep-toplama-tarihleri-nedir.jpg

Halka arz tarihleri konusunda yeni haftanın takvimi belli olurken halka arz olacak iki yeni şirket olduğu kaydedildi. Buna göre;

  • 18-19-20 Ekim tarihlerinde TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş,
  • 18-19-20 Ekim tarihlerinde ise Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş halka arz edecek.

Halka arz süreci bittikten sonra şirketlerin halka arz sonuçları açıklanacak ve Borsa İstanbul'da işlem göreceği tarihler belli olacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER