15 Ağustos benzin fiyatına zam geldi: Ankara'da benzin fiyatı belli oldu

Akaryakıt fiyatları gündemin önemli konu başlıkları arasında yer alıyor. Akaryakıt fiyatları ile ilgili araç sürücülerinin takibi devam ederken benzin tarafından zam haber geldi.

15 Ağustos benzin fiyatına zam geldi: Ankara'da benzin fiyatı belli oldu

Benzin, motorin, LPG fiyatlarının seyri merak ediliyor. Araç sürücüleri tarafından takip edilen akaryakıt fiyatları zam ve indirim haberleri ile gündeme gelirken benzin ve mazot fiyatı üzerinde belirleyici olan brent petrol 82 doların üzerine çıktı.

Brent petroldeki artış akaryakıt fiyatlarına da yansırken sektör temsilcilerinden edinilen bilgilere göre bugün benzine zam geldi. Bu çerçevede araç sürücüleri de ''Zam sonrası benzin fiyatı ne kadar oldu? Akaryakıt fiyatları bugün ne kadar? 15 Ağustos 2024 güncel benzin ve motorin fiyatları nedir?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

15 AĞUSTOS BENZİN FİYATINA ZAM GELDİ

Brent petroldeki yükselişler akaryakıt fiyatları tarafına yansıdı ve bugün benzine zam geldi. Araç sahipleri zam sonrası benzin fiyatı ne kadar oldu merak ederken istasyonlarda fiyat listeleri de güncellendi. Benzin fiyatı için 85 kuruş zam geldiği öğrenilirken motorin - mazot fiyatı için gelen yeni bir indirim ya da zam haberi de henüz bulunmuyor.

15 Ağustos benzin fiyatına zam geldi: Ankara'da benzin fiyatı belli oldu

15 AĞUSTOS GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR?

İSTANBUL

Benzin fiyatı: 44,56 TL
Motorin fiyatı: 43,84 TL

ANKARA

Benzin fiyatı: 44,95 TL
Motorin fiyatı: 44,28 TL

İZMİR

Benzin fiyatı: 45,4 TL
Motorin fiyatı: 44,8 TL

Benzine gelen 85 kuruşluk zammın ardından İstanbul’da ortalama litre fiyatları 44,40 TL’ye, İzmir’de 45,38 TL’ye ve Ankara’da ise 44,94 liraya yükseldi.

SONRAKİ HABER