13 Ekim hangi şirketler halka arz olacak?

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından açıklanan halka arzlar gündemin önemli başlıkları arasında yer alıyor. Halka arz edecek şirketler yakından takip edilirken 13 .ekim tarihi ile hangi şirketlerin halka arz edileceği merak edildi.

13 Ekim hangi şirketler halka arz olacak?

Yatırımcı ve yatırımcı adayları borsadaki halka arzları takip etmeye devam ediyor. Ülkemizde son dönemin en çok ilgi çeken yatırım aracı halka arzlar olurken Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yayımlanan bültenler de yatırımcıların merak ettikleri konular arasında yer alıyor. Halka arz edecek şirketler kamuoyu ile paylaşılırken SPK'nın açıklamaları ile beraber bugün hangi şirketlerin halka arzda olacağı merak ediliyor.

Halka arzlar ile ilgili gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler ''13 Ekin halka arz edecek şirketler hangileri, hangi şirketler halka arz edecek?'' gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Hangi şirket hisselerinin borsada işlem göreceği merak edilirken Haberankara.com okurları için halka arz detaylarını derledik.

13 EKİM HALKA ARZ TAKVİMİ

Halka arz tarihleri merak edilen konular arasında bulunuyor. Halka arz takviminde açıklanan şirketler belirlen tarihlerde halka arz oluyor. Bu hafta MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. halka arz talepleri 12 ve 13 Ekim tarihlerinde alınacak.

Borlease Otomotiv halk arz talep toplaması ise 11 - 12 - 13 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER