12 Temmuz Çarşamba gram, çeyrek, cumhuriyet, yarım altın ne kadar?

Altın kurunda hareketli günlerin devam etmesi üzerine haftanın yeni işlem gününde altın çeşitlerinde güncel fiyatlar merak edildi. 12 Temmuz tarihi ile güncel Gram, çeyrek, cumhuriyet, yarım altın gibi çeşitleri fiyatları ile derledik.

12 Temmuz Çarşamba gram, çeyrek, cumhuriyet, yarım altın ne kadar?

12 Temmuz Çarşamba gram, çeyrek, cumhuriyet, yarım altın ne kadar? - Türkiye'de altın ve döviz piyasasındaki yükseliş devam ediyor. Piyasaların 12 Temmuz tarihi ile güncel işlem rakamları sabah saatleri itibariyle de araştırılmaya başlandı. Piyasaların açılması ile haftanın yeni işlem gününde piyasadaki güncel durum merak edildi. Yatırımcı, yatırımcı adayı, borcu ya da düğünü olanlar piyasa takibini sürdürürken güncel altın fiyatları listelendi.

Altın çeşitleri güncel alış ve satış rakamları ile anlık olarak takip edilirken altın piyasasının yeni işlem günündeki fiyatları radara girdi. Altının işlem gördüğü rakamlar araştırılırken haftanın yeni işlem gününe ait rakamlar sorgulanmaya başladı. Piyasalar güne yükselişle başlarken güncel rakamlar da şöyle listelendi;

GRAM ALTIN

Gram altın alış: 1.625 TL

Gram altın satış: 1.625 TL

ÇEYREK ALTIN

Çeyrek altın alış: 2.630 TL

Çeyrek altın satış: 2.688 TL

YARIM ALTIN

Yarım altın alış: 5.243 TL

Yarım altın satış: 5.376 TL

TAM ALTIN

Tam altın alış: 10.487 TL

Tam altın satış: 10.704 TL

altin.jpg

CUMHURİYET ALTINI

Cumhuriyet altını alış: 10.816 TL

Cumhuriyet altını satış: 10.980 TL

ATA ALTIN NE KADAR

Ata altın alış: 10.805 TL

Ata altın satış: 10.983 TL

Altın fiyatları rekor tazelemeye devam ederken 12 Temmuz Çarşamba 2023 tarihi ile altın çeşitlerinin işlem gördüğü güncel rakamları derledik. Güncel piyasa fiyatları için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER