11 Temmuz Ankara Ticaret Borsası'nda kırmızı et fiyatları belli oldu!

Ankaralıların takibinde yer alan Ankara Ticaret Borsası'nda işlem gören ürünler ve fiyatları araştırtılmaya devam ediyor. Ankara Ticaret Borsası'nda kırmızı et çeşitlerinde fiyatlar 11 Temmuz tarihi ile açıklandı.

11 Temmuz Ankara Ticaret Borsası'nda kırmızı et fiyatları belli oldu!

11 Temmuz Ankara Ticaret Borsası'nda kırmızı et fiyatları belli oldu! - Ankara Ticaret Borsası'nın (ATB) işlemleri hız kesmeden devam ediyor. Ankara Ticaret Borsası'nın takibini sürdüren vatandaşlar, ATB'de işlem gören ürünler ile bunların güncel işlem rakamlarını 11 Temmuz 2023 tarihi ile araştırıyor.

Ankara Ticaret Borsası'nda işlem gören ürünler ve fiyatlar değişiklik göstermeye devam ediyor. Güncel fiyatlar hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler, ''11 Temmuz Ankara Ticaret Borsası'nın güncel fiyatları nedir?'' sorusuna yanıt arıyor.

11-temmuz-ankara-ticaret-borsasinda-kirmizi-et-fiyatlari-belli-oldu.jpg

11 TEMMUZ ATB'DE KIRMIZI ET FİYATLARI AÇIKLANDI

Ankara Ticaret Borsası'nda işlem gören ürünler resmi internet sitesi üzerinde sunulan elektronik satış salonu üzerinden en düşük ve yüksek fiyatları ile paylaşıldı. Ankara Ticaret Borsası'nda 11 Temmuz Salı gününe denk gelen ilk işlem gününde güncel fiyatlar açıklandı.

ATB'DE İŞLEM GÖREN ÜRÜNLERİN FİYATLARI

Ankara Ticaret Borsası'nda işlem gören ürünler gibi satış rakamları da birbirinden farklılık gösteriyor. Ankara Ticaret Borsası'nda işlem gören ürünlere ait rakamlar ise 11 Temmuz tarihinde şu şekilde paylaşıldı;

Dana But Kg

En düşük: 240 TL

En yüksek: 250 TL

Ortalama: 241,88 TL

Dana Kol Kg

En düşük: 210 TL

En yüksek: 220 TL

Ortalama: 214,21TL

Kuzu Eti But Kg

En düşük: 210 TL

En yüksek: 220 TL

Ortalama: 215,14 TL'den işlem görüyor.

screenshot-4.jpg

Kuzu Kol Kg

En düşük: 165 TL

En yüksek: 180 TL

Ortalama: 174,03 TL

Kuzu Pirzola Kg

En düşük: 240 TL

En yüksek: 240 TL

Ortalama: 240 TL

Kuzu Eti Karkas Kg

En düşük: 195 TL

En yüksek: 206 TL

Ortalama: 202,52 TL'den işlem görüyor.

Ankara Ticaret Borsası'nda fiyatlar değişim gösterirken rakamlar güncellenmeye devam ediyor. Bu rakamlar ''Haberankara.com'' adresinde yer alırken bizi takip ederek bilgi sahibi olabilirsiniz.

SONRAKİ HABER