11 - 17 Aralık tarihlerinde hangi şirketler halka arz olacak, halka arz takvimi belli mi?

Son bir kaç aydır vatandaşın en gözde yatırım aracı halka arzlar olurken haftalık olarak halka arz takvimleri de araştırılmaya devam ediyor. Yatırımcı ve yatırımcı adayları halka arz takvimini takip ederken 11 - 17 Aralık tarihlerini kapsayan halka arz takvimine ilişkin merak edilenleri derledik.

11 - 17 Aralık tarihlerinde hangi şirketler halka arz olacak, halka arz takvimi belli mi?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) halka arzlarla ilgili detayları paylaşmaya devam ediyor. SPK tarafından açıklanan halka arzlar gündemin önemli başlıkları arasında yer alırken halka arz takvimi de incelenmeye devam ediyor. Halka arz edecek şirketler takip edilmeye devam ederken 11 - 17 Aralık tarihlerinde hangi şirketlerin halka arz edileceği merak konusu oldu. Yatırımcı ve yatırımcı adayları borsadaki halka arzları takip ederken SPK tarafından yayımlanan bültenler yatırımcıların gündeminde yer alıyor.

Halka arz edecek şirketler kamuoyu ile SPK aracılığı ile duyurulmaya devam ederken bu hafta hangi şirketlerin halka arzda olacağına ilişkin takvim de gündemdeki yerini aldı. Halka arzlar ile ilgili bilgi sahibi olmak isteyen yatırımcı ve yatırımcı adayları ‘’11 - 17 Aralık halka arz edecek şirketler hangileri, hangi şirketler halka arz olacak, talep toplama tarihleri belli mi?'' gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

11 - 17 HALKA ARZ EDİLECEK ŞİRKETLER BELLİ OLDU MU?

11 - 17 Aralık haftasında halka arz edecek yeni şirketler belli oldu. Buna göre 1 yeni şirketin halka arz olacağı bildirilirken
11 - 17 Aralık tarihlerinde halka arz süreci gerçekleşecek Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortalıklık A.Ş. şirketi bulunuyor. Bunun yanı sıra talep toplama işlemleri tamamlanmış ancak işlem tarihini bekleyen şirketler bulunuyor.

11 - 17 Aralık tarihlerinde hangi şirketler halka arz olacak, halka arz takvimi belli mi?

Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı - (halka arz) 13 - 14 - 15 Aralık

Mega Metal (halka arz 7-8 Aralık) - Borsa işlem tarihi henüz duyurulmadı.

Kuzey Boru (halka arz 7-8 Aralık) - Borsa işlem tarihi henüz duyurulmadı.

Sur Tatil Evleri Gayrimenkul (7-8 Aralık) - Borsa işlem tarihi henüz duyurulmadı.

SPK'nın bu hafta halka arzlarla ilgili detayları açıklaması bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER