100 bin TL sermaye desteği açıklandı! İş kuracak olan milyonlar dikkat kesilsin

Maliyet yükünün artması ile beraber pek çok kalemde zam haberine yer verilirken iş kuracak gençler için 100 bin liralık sermaye desteği de açıklandı. Nakit ihtiyacı olan vatandaşın dikkatini çeken destek açıklamasının detayları merak konusu olurken iş kuracak olan milyonlar için açıklama tek bir ağızdan yapıldı.

100 bin TL sermaye desteği açıklandı! İş kuracak olan milyonlar dikkat kesilsin

İş kurma hayali olan ancak nakit ihtiyacını giremeyen vatandaşların arayışları devam ediyor. Nakde olan ihtiyaçlarını bankaların kredi paketleri aracılığı ile gidermeye çalışan vatandaşlar birbirinden farklı araştırmalar içerisindeyken sürpriz bir açıklamaya yer verildi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, seçim çalışmalarına devam ederken vaatlerini de sıralamayı sürdürüyor. İBB Başkan adayı Kurum, gençler için 100 bin liralık sermeye desteği sağlayacaklarını duyurarak önemli açıklamalara yer verdi.

GENÇLERE 100 BİN TL SERMAYE DESTEĞİ

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ümraniye’de düzenlenen “Gençlik Aşkıyla Yeniden İstanbul” programında gençlerle bir araya geldi. “İş kuracak gençlerimize 100 bin TL sermaye ve ilk işyerim desteği vereceğiz” diyen Kurum, “Gençlerimizin beklentilerini, taleplerini anlayabilmek ve bu talepleri gerçekleştirebilmek için de sizlerle birlikte yol yürümemiz gerektiğini düşünüyorum. İstanbul’da 39 ilçemizde 100 bin paylaşımlı ofisi gençlerimize armağan edeceğiz.'' dedi.

100 bin TL sermaye desteği açıklandı! İş kuracak olan milyonlar dikkat kesilsin

Gençlerin paylaşımlı ofislerde istihdam edileceğinden bahseden Kurum, ‘’Burada işini kurmak isteyen gençlerimiz bu paylaşımla ofislerden istifade edecek. İş kurmak isteyen gençlerimize 100 bin TL sermaye desteği veriyoruz. İstiyoruz ki orada gençlerimiz kendi işlerini kurabilsinler. Ben de üniversiteden mezun olduğumda kendi işimi kurmak istedim ama o zaman imkanlar el vermediği için kuramadım.'' ifadelerine yer verdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER