1 hamster kaç TL oldu? 26 Eylül 2024 hmstr token Binance Kombat listelemesi

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance üzerinden işlemler tüm hızı ile devam ederken Hamster Kombat Listelemesi için yapılan açıklama büyük heyecan yarattı.

1 hamster kaç TL oldu? 26 Eylül 2024 hmstr token Binance Kombat listelemesi

Hamster Kombat için süreç adım adım ilerlemeye devam ederken kripto para yatırımcıları tüm açıklamaları yakından takip etmeye devam ediyor. Hamster Kombat için Binance desteklerini her geçen gün biraz daha arttırmaya devam ederken borsanın token lansman platformu olan Binance Launchpool tarafından Çarşamba günü yeni bir son dakika adımı atılmış ve 14 milyar dolarlık rakam kilitlenmişti.

HAMSTER KOMBAT BİNANCE SON DURUM NE?

25 Eylül tarihi itibariyle Binance Launchpool’daki toplam kilitli değer 14.116.492.769 dolar seviyesini görerek tüm yatırımcıların dikkatini üzerine topladı. Hamster Kombat'a olan ilgi her geçen saniye biraz daha artarken 3 gün boyunca devam edecek olan süreçle beraber HMSTR tokenının dağıtımı kolaylaşmış olacak.

Özellikle, FDUSD havuzuna 190.551 katılımcı dahil oldu ve projenin bir parçası olarak 2 milyardan fazla FDUSD kilitlendi. BNB havuzuna ise 1.309.109 katılımcı dahil olup, 18 milyondan fazla BNB kilitlendi.

Bugün itibariyle resmi olarak listelenmesi beklenen Hamster Kombat kripto para piyayasında büyük bir hareketlenme yaşanmasını sağladı. Yatırımcılar listelemenin her bir anını yakından takip etmeye devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER