1 Euro kaç TL? Euro ne kadar oldu?

Dolar ve Euro kurunda hareketli dakikalar yaşanmaya devam ediliyor. Euroya yatırımda bulunan birçok vatandaş ise güncel olarak serbest piyasanın hangi yönde ilerlediğini merak ediyor. Peki ama 1 euro ne kadar ve euro ne kadar oldu?

1 Euro kaç TL? Euro ne kadar oldu?

Ekonomide hareketli dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Bunun ile birlikte son günlerde dolar ve euro kurunda da artış yaşanıyor. Peki ama 1 euro ne kadar oldu ve euro güncel olarak hangi seviyede ilerliyor?

euro3.jpg

Dolar dışında euroda da hareketlilik devam ediyor. Bunun ile birlikte 29,71 Türk Lirası olan euro okunu yukarı yöne çevirdi. Uzman ekonomistler ise dolar kuru dışında euroda da hareketliliğin devam edeceğini ve büyük bir artışın yaşanacağını ifade etti.

euro1.jpg

Peki ama euronun yükseliş yaşamasının ardından yatırımcılar özelikle yıl sonunda nasıl bir artışın olacağını merak ediyor. Uzman ekonomistler ise 2023 yılının dolar ve altın yılı olduğunu aynı zamanda euroda da yükselişin yaşanacağını ifade etti.

uuro.jpg

1 EURO KAÇ TÜRK LİRASI?

Euronun artmasının ardından '1 euro kaç Türk Lirası' sorusu da sıkça soruluyor. 1 euro bozmak isterseniz bu 29 lira 71 kuruşa tekabül eder.

SONRAKİ HABER