1 Dolar kaç TL oldu? 9 Ekim 2023 euro, dolar, sterlin kaç TL?

Yeni haftanın ilk işlem gününde para piyasalarının açılış yaptığı rakamlar takip ediliyor. Döviz kurundaki güncel rakamlar merak edilirken borcu olanlar, yatırımı planı olanlar da dolar ve euro fiyatlarının TL karşısındaki seyrini araştırmaya başladı.

1 Dolar kaç TL oldu? 9 Ekim 2023 euro, dolar, sterlin kaç TL?

Ülkemizdeki kur farkları nedeniyle para piyasaları merak konusu olmaya devam ediyor. Yatırımcı, yatırımcı adayı, borcu ya da sadece merakı olanlar tarafından takip edilen döviz kurunun 9 Ekim Pazartesi gününe denk gelen haftanın ilk işlem günündeki rakamları araştırma konusu oldu. Döviz kurundaki güncel rakamlar merak edilirken ''1 dolar, euro ve sterlin bugün kaç TL?'' sorusuna yanıt aranmaya başladı. Dolar, Euro ve Sterlin gibi yatırım araçlarındaki güncel rakamlar merak konusu olurken Haberankara.com okurları için piyasa rakamlarını güncel olarak bir araya getirdik.

Haftanın ilk işlem gününde piyasalardaki güncel fiyatlar merak konusu oldu. Vatandaşların gündeminde dolar, euro ve sterlin fiyatları yer aldı. Gram altın fiyatları yükseliş gösterirken döviz kuru merak konusu oldu.

9 EKİM PAZARTESİ GÜNCEL DÖVİZ KURLARI

Dolar ve euro fiyatları vatandaşların yakın takibinde yer alırken sterlin fiyatları da merak konusu oldu. Yatırımcı ve yatırımcı adayları piyasa takibini sürdürürken haftanın ilk işlem gününe denk gelen 9 Ekim Pazartesi 2023 tarihi ile açılış rakamları merak edildi. İç ve dış piyasayı etkileyen döviz kurundaki değişimler vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Türkiye'de döviz piyasasındaki hareketlilik devam ederken güncel piyasa fiyatları 9 Ekim tarihi ile araştırılmaya başlandı.

1-dolar-kac-tl-oldu-9-ekim-2023-euro-dolar-sterlin-kac-tl.jpg

Piyasaların açılması ve haftanın ilk işlem gününde piyasadaki güncel durumun merak edilmesi üzerine yatırımcı, yatırım planı, borcu ve düğünü olanlar ''Döviz kuru bugün ne kadar, 1 dolar, euro ve sterlin kaç TL? 9 Ekim güncel dolar, euro ve sterlin kaç lira?'' sorularına yanıt aramaya devam ediyor.

ABD Doları:

Alış 27,68

Satış 27,69

ekran-goruntusu-2023-10-09-092826.png

EURO:

Alış 29,22

Satış 29,23

ekran-goruntusu-2023-10-09-092831.png

STERLİN:

Alış 33,80

Satış 33,82

ekran-goruntusu-2023-10-09-092854.png

Öte yandan kurların haftaya yükselişle başlamasında hafta sonu Ortadoğu'da yaşanan olayların kur yükselişinde etkili olduğu kaydedildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER