Dünya

Türkiye ve Yunanistan arasına komşuluk köprüsü kuruluyor! Türkiye ve Yunanistan arasına komşuluk köprüsü kuruluyor! Türkiye ve Yunanistan arasında ilişkilerin geliştirilmesi için önemli adımlar atılıyor. Bu çerçevede Yunanistan tarafından yapılan açıklamada İpsala sınırında yeni bir köprünün inşaatına başlanacağını bildirildi.
Eris varyantında yeni gelişme! Kimsenin fark edemediği belirtiler ortaya çıktı Eris varyantında yeni gelişme! Kimsenin fark edemediği belirtiler ortaya çıktı Bir süredir dünyanın gündeminde olan Eris varyantı endişe saçmaya devam ediyor. Vakalın günden güne artmasıyla birlikte Eris varyantına karşı korkular artıyor.
Dünyada felaketler bitmiyor! Bu kez de komşuyu Elias fırtınası vurdu! Yunanistan sular altında kaldı Dünyada felaketler bitmiyor! Bu kez de komşuyu Elias fırtınası vurdu! Yunanistan sular altında kaldı 2023 yılı boyunca dünyanın bir çok noktasında birbirinden yıkıcı felaketler yaşandı. Yılın basında Türkiye olarak deprem felaketini yaşadıktan sonra dünyada yaşanılan yıkıcı olayların ardı arkası kesilmedi.
Volkswagen  şirketinin sistemleri çöktü: Almanya'da otomobil üretimi durdu! Volkswagen şirketinin sistemleri çöktü: Almanya'da otomobil üretimi durdu! Dünya'nın en büyük araba firmalarından olan Volkswagen'in tüm sistemleri, 27 Eylül 2023 tarihinde çöktü. Bu çöküş, Almanya'daki tüm Volkswagen fabrikalarında üretimin durmasına neden oldu.
Bilim insanları tarih verdi! Yüksek sıcaklıklar kaderimizi belirliyor kütlesel yok oluşlar kapıya dayandı Bilim insanları tarih verdi! Yüksek sıcaklıklar kaderimizi belirliyor kütlesel yok oluşlar kapıya dayandı Bristol Üniversitesi uzmanları tarafından bilgisayar üzerinden yapılan simülasyonları ile insanların 'kitlesel bir yok oluşla' karşı karşıya kalacağını ortaya çıkardılar.
NASA'nın Bennu asteroidinden aldığı örnekleri taşıyan uzay kapsülü 7 yıl sonra Dünya'ya döndü NASA'nın Bennu asteroidinden aldığı örnekleri taşıyan uzay kapsülü 7 yıl sonra Dünya'ya döndü Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi'nin (NASA), uzayda ki en tehlikeli cisimlerden olan Bennu asteroidinden örnekler toplayan uzay aracı Dünya'ya döndü.
Libya'daki selin bilançosu böyle görüntülendi Libya'daki selin bilançosu böyle görüntülendi Libya'da yaşanan sel mahalle, ev ve araçları denize sürükleyerek binlerce kişinin ölümüne sebep oldu. Sel sularının çekilmesinden sonra felaketin görüntüleri ortaya çıktı.
Libya'da önce sel şimdi de salgın hastalık riski! 150 bin kişi zehirlendi Libya'da önce sel şimdi de salgın hastalık riski! 150 bin kişi zehirlendi Libya'da meydana gelen selde binlerce kişi hayatını kaybetti binlercesi de hala kayıp. Yetkililer içme suyuna kanalizasyon suyunun karıştığını açıkladı.
Libya'da ki sel felaketinde son durum! Sayı artıyor Libya'da ki sel felaketinde son durum! Sayı artıyor Libya'da yana yaşanan sel felaketinde kötü haberler gelmeye devam ediyor. Ülke uluslararası yardım çağrısında bulunuyor.
Libya'daki selde son durum nedir? Kaç kişi hayatını kaybetti? Kaç kişi aranıyor? Libya'daki selde son durum nedir? Kaç kişi hayatını kaybetti? Kaç kişi aranıyor? Libya'da 10 Eylül Pazar günü Daniel Kasırgasının yaşanmasının ardından şiddetli yağış başladı. Uzun süren yağışın ardından ülkede sel felaketi yaşanmaya başladı ve hayat adeta felç oldu.
Libya'ya yardım uçağı Ankara'dan kalktı Libya'ya yardım uçağı Ankara'dan kalktı Libya'da yaşanan kasırga ve fel felaketi sonrası bölgeye gitmek için hazırlanan 3 nakliye uçağından ilki Ankara'dan kalktı.
Fas'ta yaşanan depremde son durum! Kaç kişi hayatını kaybetti? Fas'ta yaşanan depremde son durum! Kaç kişi hayatını kaybetti? Dün gece Fas'ta 23.10 sıralarında merkez üssü ülkenin kuzeyindeki El-Huz bölgesinin 8 kilometre derinliğinde meydana gelen 7 büyüklüğündeki depremde çok sayıda insan hayatını kaybetti.