Dünya

Türkiye'nin ilk Astronotu Alper Gezeravcı Mustafa Kemal Atatürk'ün sözlerine yer verdi! İstikbal Göklerdedir Türkiye'nin ilk Astronotu Alper Gezeravcı Mustafa Kemal Atatürk'ün sözlerine yer verdi! İstikbal Göklerdedir Türkiye'nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı'nın içinde yer aldığı SpaceX'e ait uzay aracı, NASA'nın Florida'daki Kennedy Uzay Merkezi'nden başarıyla fırlatıldı. Gezeravcı'nın uzay yolculuğunu çeşitli illerde kurulan devam ekranlardan vatandaşlar da heyecanla takip etti. Bunun yanı sıra kapsüldeki sözleri paylaşılan ilk Türk Astronot Gezeravcı, Mustafa Kemal Atatürk'ün sözleri ile Türk ve Dünya milletine seslendi.
2024 FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? 2024 FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? Küresel piyasaların merakla beklediği FED faiz kararının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. FED kararının açıklanması beklenirken bir yanda da toplantı tarihi merak ediliyor.
Uzaya giden ilk Türk astronotun yolculuğuna sayılı saatler kaldı! Uzaya giden ilk Türk astronotun yolculuğuna sayılı saatler kaldı! Uzaya gidecek olan ilk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın yolculuğuna sayılı saatler kaldı. Yolculuk için geri sayım başlarken nefesler tutuldu, heyecanla Gezeravcı'nın yolculuğu bekleniyor.
Orta Doğu'da sular durulmuyor! Bakan Fidan'dan savaş sarmalı açıklaması Orta Doğu'da sular durulmuyor! Bakan Fidan'dan savaş sarmalı açıklaması Dün akşam saatlerinde, İran'ın Irak'taki ABD üslerine saldırmasıyla Orta Doğu'da sular yeniden ısınırken Dışişleri Bakanı Hakan Fidan konuyla ilgili açıklamalarda bulundu, savaş sarmalının daha büyük bir girdaba dönüşeceğini söyledi.
ABD'de feci kaza! Sıcak hava balonu mezar oldu ABD'de feci kaza! Sıcak hava balonu mezar oldu ABD'nin Arizona eyaletinde feci bir kaza meydana geldi. Sıcak hava balonuyla gezintiye çıkan 5 kişiden 4'ü balonun düşmesi sonucu feci şekilde can verirken, 1 kişi ise ağır yaralandı.
2024 Güneş patlaması ne zaman olacak? 2024 Güneş patlaması ne zaman olacak? Doğa olaylarını araştırmayı sevenler Güneş patlaması hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Güneş patlamasının ne zaman ve ne şekilde olacağı merak edilirken bir yandan da bu patlamanın gerçekleşmesi durumunda ne olacağı merak ediliyor.
Epstein adası nedir, olayı ne,  Epstein adasına giden ünlüler kim, Türkiye ile bağlantısı ne? Epstein adası nedir, olayı ne, Epstein adasına giden ünlüler kim, Türkiye ile bağlantısı ne? Dünya basınına düşmesiyle sansasyona neden olan, detayları paylaşıldıkça dehşete düşüren Epstein adası olayının yankıları devam ediyor. Açıklanan isimler, paylaşılan korkunç detaylar olayın detaylarının araştırılmasına neden oldu. Peki, Epstein adası nedir, olayı ne, Epstein adasına giden ünlüler kim, Türkiye ile bağlantısı ne? Detayları sizler için derledik...
Vizesiz Yunan Adaları hangileri, Yunan adalarına vizesiz seyahat başladı mı, hangi tarihleri kapsıyor? Vizesiz Yunan Adaları hangileri, Yunan adalarına vizesiz seyahat başladı mı, hangi tarihleri kapsıyor? Yunan adalarına vizesiz seyahat için meraklı bekleyiş devam ediyor. Gözler uygulamanın başlayacağı tarihte çevrilmişken Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Türk vatandaşlarının Yunan adalarına vizesiz seyahat konusunda merak ettiklerine ilişkin son durumu paylaştı.
Halkbank son dakika duyurdu! ABD'deki Owens davası düştü Halkbank son dakika duyurdu! ABD'deki Owens davası düştü Halkbank tarafından yapılan açıklamaya göre, ABD'de banka aleyhine devam eden davalardan biri olan birinci hukuk davası (Owens davası) bugünkü duruşma ardından düştü.
Ankara'da tedavi altına alınmıştı! Filistinli kanser hastası son yolculuğuna uğurlandı Ankara'da tedavi altına alınmıştı! Filistinli kanser hastası son yolculuğuna uğurlandı İsrail Gazze çatışmaları nedeniyle Ankara'ya getirilen ve tedavi altına alınan Filistinli kanser hastası, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kanser hastası Filistinli, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.
İran'da patlama mı oldu, son durum ne, ölü sayısı kaç? İran'da patlama mı oldu, son durum ne, ölü sayısı kaç? İran'dan gelen son dakika haberi endişelendirdi. Art arda duyulan patlama sesleri insanların telaş yapmasına neden olurken tam olarak ne olduğu merak konusu oldu. Peki, İran'da patlama mı oldu, son durum ne, ölü sayısı kaç?
Japonya'da korkutan deprem! Uzmanlar tsunami uyarısı yaptı Japonya'da korkutan deprem! Uzmanlar tsunami uyarısı yaptı Japonya'dan korkutan bir haber geldi. Ülke genelinde büyük endişeye neden olan deprem ardından uzmanlardan bir korkutan haber daha geldi!