Tanışma uygulaması gerçek hayata uyarlandı! Konsept kafeye büyük ilgi!

Amerika'da tanışma uygulaması gerçek hayata uyarlandı. Bir Türk girişimci tarafından hayata geçirilen konsept kafe, sosyal medyada gündem oldu.

Tanışma uygulaması gerçek hayata uyarlandı! Konsept kafeye büyük ilgi!

Tanışma uygulamalarının gerçek hayata uyarlandığı kafe, sosyal medyada çok konuşulan konular arasına girdi. Kafede, tanışma uygulamasının gerçek hayata uyarlanmış hali gösterildi.

Amerika'daki bir kafede tanışma uygulamaları gerçek hayata uyarlandı. Kafede tanışan çiftler, aynı uygulamadaki gibi sohbet etti. Bir Türk girişimci tarafından hayata geçirilen konsept kafe, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Katılımcıların 5'er dakika boyunca sohbet etmesinin ardından zil sesiyle masalarını değiştirdiği uygulamanın sonunda ise kişiler eşleşerek hayatını aşkını bulma yolunda adım atıyor.

Amerika'da tanışma uygulamasının gerçek hayata uyarlanmış hali, sosyal medyada paylaşınca kullanıcılar tarafından büyük ilgi oldu. Paylaşımı yapan genç kadın, uygulamayı şu şekilde anlattı:

"Amerika'daki buluşma appleri gerçek hayata uyarlanmış desem. Bunu düzenleyen Türk girişimci mühendis İTÜ'den arkadaşımız. Girişte numaralar dağıtılıyor. Sonra insanların 5 dakikası var. Bayağı bildiğin muhabbet ediyor. Kim kimden elektrik aldı, rüzgar aldı bakılıyor."

Tanışma uygulaması gerçek hayata uyarlandı! Konsept kafeye büyük ilgi!

5 DAKİKA ÇOK KISA DİYE ÜZÜLENLER OLUYOR

Genç kadın, "5 dakika dolunca ne oluyor mu diyorsunuz? Çın çın başlıyor ziller havada çınlamaya. 'Herkes sağına geçsin' diyor. Herkes yavaş yavaş sağına sağına geçmeye başlıyor. '5 dakika çok kısa ya' falan diye üzülenler de var tabi aralarında. Sağa geçtikçe bu sefer yeni insanlarla konuşuyorlar. Onlarla muhabbet ediyorlar. Böyle böyle bütün bir turu tamamlıyorlar. Herkes herkesi görmüş oluyor. Sonra da uygun bulduklarını kağıtlara yazıyorlar. En sonunda da kim kiminle eşleşmiş bir araya getiriyorlar" diye konuştu.

Bazı kullanıcılar bu konsepti beğendiğini söylerken, bazı kullanıcılar da mantıksız bulduğunu ifade etti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER