Son dakika bildirildi! Kazakistan'da 6,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Ülkemiz dışında dünya ülkelerinde de meydana gelen depremler vatandaşların yakın takibinde yer alıyor. Son olarak Kazakistan'da 6,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirilirken depremde herhangi bir yıkımın yaşanıp yaşanmadığı da merak edildi.

Son dakika bildirildi! Kazakistan'da 6,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Dünya ülkelerinde yeni depremler kayıtlara geçmeye devam ediyor. Son dakika haberine göre Kazakistan Acil Durumlar Bakanlığı, yerel saatle 11.22'de merkez üssü Almatı'nın 31 kilometre güneyi olan 6,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı.

Kazakistan'da meydana gelen 6,1 büyüklüğündeki depremin herhangi bir yıkıma neden olup olmadığı merak edilirken detaylar paylaşıldı. Deprem, komşu ülke Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te de hissedildi.

KAZAKİSTAN ALMATI'DA 6,1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Kazakistan'ın güneyindeki Almatı kenti yakınlarında meydana gelen deprem dünya ülkelerini meraklandırdı. Kazakistan Acil Durumlar Bakanlığı'nın Sismik İstasyon Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, merkez üssü Almatı'nın 31 kilometre güneyi olan 6,1 büyüklüğündeki deprem, yerel saatle 11.22'de meydana geldi.

Son dakika bildirildi! Kazakistan'da 6,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Almatı'da sarsıntı anında uyarı sinyali verildiği öğrenilirken Almatı Acil Durumlar Departmanı'ndan yapılan açıklamada, sokağa çıkan halka paniğe kapılmamaları konusunda uyarılarda bulunuldu. Almatı Acil Durumlar Departmanı'ndan yapılan açıklamada ise herhangi bir can kaybının olmadığı, hasarla ilgili bilgi toplama çalışmalarının sürdüğü bilgisi paylaşıldı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER