Pakistan'da havalimanı yakınlarında patlama: 2 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı!

Pakistan’da bir patlama meydana geldi ve bu patlamada 2 kişi hayatını kaybederken 10 kişi de yaralandı.

Pakistan'da havalimanı yakınlarında patlama: 2 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı!

Pakistan Karaçi’de bir patlama gerçekleşti. Patlamanın Jinnah Uluslararası Havalimanı’na yakın bir alanda meydana geldiği açıklandı. Elde edilen ilk bilgilere göre patlama neticesinde 2 kişi hayatını kaybederken 10 kişi de yaralandı.

Gerçekleşen patlamanın Jinnah Uluslararası Havalimanı’na çok yakın bir yerde olması patlamaya ilişkin ayrıntıları ilgi çekici hale getiriyor. Henüz patlamanın neden kaynaklandığı açıklanmazken ortalık bir anda savaş alanına döndü. Patlamanın tesir ettiği alanlarda park halindeki araçlarda yangınlar çıkarken bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

CAN PAZARI YAŞANDI!

Pakistan’ın Karaçi kentinde bulunan Jinnah Uluslararası Havalimanı yakınlarında patlama meydana geldi. Patlamada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi de yaralandı. Patlama nedeniyle park halindeki çok sayıda araçta yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye sevk edildi. Patlamayla ilgili soruşturma başlatılırken, patlamanın nedeni henüz bilinmiyor.

Pakistan’daki patlama dünya kamuoyunda da ilgi çekti. Bu patlamanın neden olduğuna dair yerel kaynaklardan gelecek bilgiler beklenirken bir terör saldırısı olup olmadığı bilinmiyor. Bu konuda Pakistan’da devlet kaynaklarının kısa bir süre içerisinde açıklama yapması bekleniyor.

Öte yandan Pakistan’daki patlamadan dolayı hayatını kaybeden ve yaralanan kişilerin sayısında artış meydana gelmesi de ihtimaller arasında yer alıyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER