Mike Lynch kızı bulundu mu? İtalya'da batan süper lüks yattan 5 ceset çıkarıldı

Dünya İtalya'da batan süper lüks yat kazasını konuşmaya devam ederken Mike Lynch ve 18 yaşındaki kızı da aranılanlar arasında yer alıyordu. Tekneden 5 kişinin daha cesedi çıkarıldı.

Mike Lynch kızı bulundu mu? İtalya'da batan süper lüks yattan 5 ceset çıkarıldı

İçerisinde dünya jet sosyetesinin ve milyarderlerin bulunduğu Bayesian isimli süper lüks tekne İtalya'nın Sicilya Adası açıklarında batmıştı. Yatta toplamda 22 kişi bulunurken bu kişilerden 15'i kazayı fark eden diğer tekneler tarafından kurtarılmıştı. Kayıp olan kişiler arasında İngiliz milyarder Mike Lynch, 18 yaşındaki kızı Hannah ve Morgan Stanley International Başkanı Jonathan Bloomer'ın da yer aldığı açıklanmıştı.

MİKE LYNCH VE 18 YAŞINDAKİ KIZI BULUNDU MU, SON DURUM NE?

Teknenin batığına ulaşılırken yapılan aramalar dün akşam saatlerinde sonuç verdi. Kayıp İngiliz milyarder Mike Lynch ve 18 yaşındaki kızı Hannah, Morgan Stanley International Başkanı Jonathan Bloomer'ın da aralarında olduğu 5 kişinin cesedine ulaşıldı.

Sicilya sivil koruma ajansı başkanı Salvatore Cocin yapmış olduğu açıklamasında kayıp 5. kişiyi kıyıya çıkarma çalışmalarının sürdüğünü, altıncı kişiyi ise aramaya devam ettiklerini belirtti. Teknenin kabinlere erişimi engelleyen bir pozisyonda battığı ve dalgıçların 12 dakikalık vardiyalarla enkaza ulaşmaya çalıştıkları açıklandı.

İçerisinde milyarderlerin yer aldığı teknenin İtalya'nın Sicilya açıklarında şiddetli fırtına nedeniyle battığı açıklanmıştı. Faciada 15 kişi sağ olarak kurtarılırken kayıp kişilerin süper zenginler olması dünya kamuoyunun kazaya olan ilgisini arttırmıştı.

SONRAKİ HABER