Japonya'da korkutan deprem! Uzmanlar tsunami uyarısı yaptı

Japonya'dan korkutan bir haber geldi. Ülke genelinde büyük endişeye neden olan deprem ardından uzmanlardan bir korkutan haber daha geldi!

Japonya'da korkutan deprem! Uzmanlar tsunami uyarısı yaptı

Japonya, yeni yıla büyük bir depremle başladı. Özellikle büyük depremlerin yaşandığı bir bölgede bulunan Japonya'da, Türkiye saatiyle 10.10'da korkutan bir deprem meydana geldi.

Japonya yayın kuruluşu NHK, Ishikawa eyaletinde, büyüklüğü 7,4 olan depremin meydana geldiğini açıkladı. Deprem haberiyle sarsılan Japonya, bu sefer de uzmanların tsunami uyarısıyla karşılaştı.

TSUNAMİ KONUSUNDA UYARI YAPILDI!

Japonya'nın kuzeydoğusunda meydana gelen 7,4'lük deprem ardından Japonya Meteoroloji Ajansı, tsunami konusunda vatandaşları uyardı.

Japonlar yeni yıla 7,4'lük depremle girerken, tsunami uyarısıyla bir kez daha korkutan haberi aldılar. Henüz deprem nedeniyle herhangi bir can kaybı yaşanmazken tsunami uyarısı vatandaşların endişelenmesine neden oldu.

Yapılan uyarıda, Ishikawa, Niigata ve Toyama bölgeleri için kıyı boyunca tsunami olabileceği ve vatandaşların dikkatli olması gerektiği belirtildi.

Japonya Meteoroloji Ajansı, tsunami dalgalarının 5 metre kadar yükselebileceğini ve her an tsunami olabileceğini açıkladı.

KORKUTAN GÖRÜNTÜLER PAYLAŞILDI

Japonya'da korkutan deprem! Uzmanlar tsunami uyarısı yaptı

Japon sosyal medya kullanıcıları, deprem ardından endişe verici görüntüleri kişisel hesaplarında paylaştı.

Korkutan görüntülerde, asfaltın yarılarak paramparça olduğu görülürken, insanlar da sarsıntıların geçmesini bekliyor.

Japonya'da 7,4'lük deprem ardından deniz suyu çekilirken, insanlar tsunami endişesiyle uyarıları dinliyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER