İsveçli atlet Armand Duplantis’ten Yusuf Dikeç pozu

İsveçli atlet Armand Duplantis, Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarında olimpiyat ve dünya rekoru kırdı. Altın madalya kazanan Duplantis, Milli atıcımız Yusuf Dikeç’in ikonik hale gelen hareketiyle poz verdi.

İsveçli atlet Armand Duplantis’ten Yusuf Dikeç pozu

2024 Paris Olimpiyatlarında heyecan hız kesmeden devam ediyor. Türk sporcular başarıları ile adlarından söz ettirmeye devam ederken Milli atıcı Yusuf Dikeç, olimpiyatlardaki rahatlığı ile dünya gündemine oturmuştu.

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda 10 metre havalı tabanca karışık takım kategorisinde Şevval İlayda Tarhan ile birlikte gümüş madalya kazanan Dikeç, dünya çapında bir şöhret kazanırken İsveçli atlet Armand Duplantis, Yusuf Dikeç’in ikonikleşen hareketiyle kutlama yaptı.

REKOR KIRAN ARMAND DUPLANTİS’TEN YUSUF DİKEÇ POZU

2024 Paris Olimpiyat Oyunları erkekler sırıkla atlama finalinde hem olimpiyat hem de dünya rekoru kıran İsveçli atlet Armand Duplantis, altın madalya kazandı. Milli atlet Ersu Şaşma’nın da mücadele ettiği erkekler sırıkla atlama finaline Armand Duplantis, 6.10 metrelik atlayışıyla olimpiyat rekoru kırarken, 10 metre havalı tabanca karışık takım mücadelesinde gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç’in ikonikleşen pozunu verdi.

İsveçli atlet Armand Duplantis’ten Yusuf Dikeç pozu

Armand Duplantis, daha sonra 6.25’lik atlayışında da başarılı olarak kendisine ait rekoru geliştirdi ve dünya rekoru kırdı. Rekor kırdığı sırada Milli atıcı Dikeç'in dünya basınında büyük yankı uyandıran pozunu veren Duplantis, Türk basınının da büyük ilgi gördü.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER