İsrail'in Lübnan saldırılarında 12 kişi daha vefat etti

Filistin ve Yemen'in ardından Şam ile Lübnan'ı hedef alan İsrail saldırıların dozunu her geçen gün biraz daha arttırmaya devam ediyor. Yapılan saldırIlarda 12 kişi daha hayatını kaybetti.

İsrail'in Lübnan saldırılarında 12 kişi daha vefat etti

İsrail tarafından Lübnan'a yönelik olarak başlatılan saldırıların dozu her geçen gün biraz daha artmaya devam ederken Lübnan Sağlık Bakanlığı son verileri açıkladı. İsrail tarafından Beyrut'un güney bölgesinde yer alan kasabaların hedef alındığı hava saldırılarında aralarında çocukların da olduğu 12 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

İSRAİL BEYRUT'UN GÜNEY BÖLGELERİNİ BOMBALIYOR!

Lübnan Sağlık Bakanlığı, İsrail'in Beyrut'un güneyindeki kasabalara düzenlediği iki hava saldırısı sonucunda aralarında çocukların da bulunduğu en az 12 kişinin öldüğünü açıkladı. İsrail’in Filistin’in ardından Lübnan’a saldırması Orta Doğu’daki güvenlik endişelerini artırırken, Lübnan hükümetinden yaşanan son can kayıplarına ilişkin açıklama geldi.

Lübnan Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, İsrail’in Beyrut'un güneyindeki Qmatiyeh ve Kayfoun kasabalarına yönelik saldırılarında aralarında çocukların da bulunduğu en az 12 kişinin öldüğü bildirildi. En az 20 kişinin ise yaralandığı açıklandı.

İsrail tarafından bazen hiç haber verilmeden bazı yerleşim yerlerinin bombalandığı bazen ise sadece dakikalar içerisinde binalara boşaltma emri gönderilerek bombardıman yapıldığı ifade ediliyor. İnsanlar büyük çaresizlik içiresinde güney bölgesini boşaltmaya çalışırken saldırılar sonrasında yeni bir göç dalgası yaşanabileceği ifade edildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER