İsrail Lübnan'ın güneyine hava saldırısı düzenledi

İsrail'in bugün Lübnan'ın güneyine yönelik hava saldırısı düzenlediği öğrenildi. Saldırıda 1 kişinin yaşamını yitirdiği 1 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

İsrail Lübnan'ın güneyine  hava saldırısı düzenledi

Dünyanın gözü kulağı İsrail'e çevrildi. İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar devam ederken Gazzeli sivillere yönelik saldırılar da devam ediyor. İsrail pek çok dünya ülkesi tarafından kınanırken İsrail'in yeni bir saldırıda bulunduğu öğrenildi.

İsrail'in saldırılarına ilişkin haberler art arda gelirken bir son dakika haberi daha verildi. Lübnan resmi ajansı NNA tarafından aktarılan haberde yeni saldırı yapıldığı bilgisi yer aldı. İsrail ordusuna ait hava araçlarının Lübnan’ın güneyinde seyir halindeki bir motosiklete düzenlediği hava saldırısında 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı ifade edildi.

İSRAİL LÜBNAN'A SALDIRDI: 1 ÖLÜ 1 YARALI

Lübnan resmi ajansı NNA’nın aktardığı habere göre, İsrail ordusuna ait hava araçları sınır bölgesinde yer alan Ayta eş Şaab beldesine hava saldırısı düzenledi.

İsrail Lübnan'ın güneyine  hava saldırısı düzenledi

Seyir halindeki bir motosikletin hedef alındığı saldırıda 1 kişinin öldüğü ve 1 kişinin yaralandığı kaydedildi. Ayrıca ölen ve yaralanan kişilerin kimlik bilgileri hakkında detay paylaşılmazken İsrail ordusu, son haftalarda Lübnan'da seyir halindeki motosiklet ve araçlara düzenlediği birçok saldırıda İran destekli Hizbullah mensuplarını hedef almıştı. Saldırıların devam edip etmeyeceği henüz bilinmezken resmi açıklamalar takip edilmeye devam ediyor.

SONRAKİ HABER