İsrail Lübnan'a denizden saldıracağını duyurdu!

İsrail’in Lübnan’a denizden saldıracağına dair açıklama yapıldı. İsrail kaynakları Lübnanlıların denizden uzak durmalarını açıkladılar.

İsrail Lübnan'a denizden saldıracağını duyurdu!

İsrail’in Lübnan’a yönelik saldırılarına ara verilmiyor. Başkent Beyrut İsrail saldırılarının hedefi olurken insanlar can güvenliklerini sağlamak konusunda zor durumda kalıyorlar. İsrail şimdi ise bir açıklama yaparak Lübnan’a denizden saldıracağını duyurdu. İsrail donanması Lübnan’da Hizbullah’a karşı denizden saldıracak.

DENİZDEN SALDIRI BAŞLIYOR

İsrail’in Lübnanlılara yönelik tehditleri de devam ediyor. İsrail kaynakları Lübnanlıların denizden uzak durmalarını açıkladılar. Canları İsrail saldırıları ile tehdit altında olan Lübnanlılar tam anlamıyla çaresizlik yaşıyorlar.

İsrail Ordusu Sözcüsü Avichay Adraee bir açıklama yaparak, “Sayda kentinin kuzeyindeki Avali Nehri hattından itibaren Lübnanlılar balıkçı tekneleri ve diğer deniz araçları ile denize açılmamalılar. Acil olarak bundan kaçınmaları kendi faydalarına olur.” dedi.

LÜBNAN HALKI ZOR DURUMDA

İsrail ile Lübnan Hizbullahı arasında yaşanan saldırılar en çok Lübnan halkını zor durumda bırakıyor. Bölgede Lübnanlıların üzerine İsrail adeta bomba yağdırıyor. Bugüne kadar çok sayıda sivil Lübnanlı hayatını kaybederken İsrail kaynakları saldırıların devam edeceğini duyuruyor. Sivillerin hedef alınmasında hiçbir sakınca görmeyen İsrail Orta Doğu’yu ateşe atarken dünya kamuoyundan çıkan cılız sesler bu ülkeyi durdurmaya yetmiyor. ABD’nin açık destek verdiği İsrail önce Filistin’e ve sonra da Lübnan’a saldırdı. İran ile de arasında gerilim yaşanan İsrail’in savaş cephesini genişletme konusunda herhangi bir endişe yaşamadığı biliniyor.

SONRAKİ HABER