İran'ın İsfahan kentinde peş peşe şiddetli patlamalar

İran'ın İsrail'e saldıracağı söylentileri gündemi meşgul etmeye devam ederken İran'ın 3'üncü büyük kenti İsfahan'da art arda üç patlama sesi duyuldu.

İran'ın İsfahan kentinde peş peşe şiddetli patlamalar

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana işgal altındaki Gazze'de yaptığı saldırılar nedeniyle İran ve İsrail arasında gerilim sürüyor. İran ile İsrail arasındaki tehdit söylemleri de gündemde yer almaya devam ediyor. İran'ın İsrail'e saldıracağı söylentileri sonrası İran'ın İsfahan kentinde peş peşe üç patlama sesi duyulduğu ifade edildi. İsfahan Vali Yardımcısı Muhammed Rıza Cansari, patlama seslerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

İran ve İsrail arasındaki gerginlik sürerken İran'ın 3'üncü büyük kenti İsfahan'da şiddetli patlama seslerinin duyulduğu bildirildi.

İRAN'DA PEŞ PEŞE 3 PATLAMA SESİ

Son olarak Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ve Lübnan'daki Hizbullah komutanı Fuad Şükür'e suikast sonrası İran ile İsrail arasında tansiyon yükseldi.

İran'ın İsfahan kentinde peş peşe şiddetli patlamalar

İran'ın İsrail'e saldıracağı söylentileri gündemin önemli konu başlıkları arasında yer alırken İran'ın 3'üncü büyük kenti İsfahan'da üç patlama sesi İran'ın yarı resmi Mehr Haber Ajansı, İsfahan'a bağlı Sepahan bölgesinde üç patlama sesi duyulduğunu belirtti. Patlamaların görüntüleri sosyal medyada paylaşılmaya devam ederken İran'ın İsfahan Vali Yardımcısı Muhammed Rıza Cansari, patlamaların bir eğitim faaliyetinden kaynaklandığını belirtildi.

SONRAKİ HABER