İngiltere Prensesi Kate aylar sonra ilk defa bir organizasyona katıldı

İngiltere Kraliyet ailesinin bir üyesi olan Kate Middleton'dan uzun bir süre haber alınamamış ve kendisinin hayatını kaybettiği şeklinde yorumlar yapılmıştı. Uzun zaman sonra bir yazılı açıklama ile öldüğü iddialarını yalanlayan Kate kanser tedavisi gördüğünü söylemişti.

İngiltere Prensesi Kate aylar sonra ilk defa bir organizasyona katıldı

2011 yılında Galler Prensi William ile evlenmesinden beri gündemden düşmeyen Kate'ten gelen üzücü haber İngiltere halkını derinden etkilemişti. Kraliçe Elizabeth'in ölümünün ardından Charles'ın tahta geçmesi ardından kendisine de kanser teşhisi konulmuştu.

HAYATTA OLUP OLMADIĞI BİLİNMİYORDU

Charles'in tedavisi devam ederken bir haberde Charles'in gelini Kate Middleton'dan gelmişti. Uzun bir süre kameraların ve organizasyonların uzağında kalan Middleton'un akıbetinden endişe edilmişti. 42 yaşındaki Middleton'un hayatta olduğu ile derin bir oh çeken İngilizler bir kanser haberi ile daha sarsılmıştı.

Haberin ardından uzun bir süre sonra Kate'den yeni bir açıklama geldi. Prenses Middleton yaptığı açıklamada "Bu hafta sonu ailemle Kral'ın doğum günü törenine ve yaz boyunca birkaç resmi etkinliğe katılmayı dört gözle bekliyorum ancak henüz tehlikenin geçmediğini de biliyorum" diyerek henüz görevlerini gerçekleştirecek gününü olmadığının farkında olduğunu belirtti.

HEM KRAL HEM PRENSES HASTA

Peş peşe kanser haberleri ile sarsılan İngiliz Kraliyet Ailesinin ilerleyen dönemlerde nasıl bir haber vereceği merak konusu oldu. Kral Charles'in Şubat, Prenses Kate'in ise Mart ayından beri kanser olduğu biliniyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER