İHH Beypazarı temsilciliğinden Gazze'deki yetimlere yeni yardım

İHH Beypazarı temsilciliği yürüttüğü çalışmalara devam ederken Gazze'de ki yetimlere yönelik olarak yeni bir yardımın daha yapıldığını açıkladı. Gazze'de yer alan yetimlere kıyafet yardım yapıldı.

İHH Beypazarı temsilciliğinden Gazze'deki yetimlere yeni yardım

Gazze'de yaşanan insanlık dramına her geçen gün bir yenisi daha eklenirken İHH Beypazarı Temsilciliği yaşananlara duyarsız kalmayarak yardım çalışmalarına devam ediyor. Yapılan yardımlara bir yenisi daha eklendi ve Gazze'de ki yetimlere yönelik kıyafet yardımı yapıldığı açıklandı.

GAZZE'DEKİ YETİMLERE KIYAFET YARDIMLARI SÜRÜYOR!

İHH Beypazarı Temsilciliği, Gazze'deki yetimlere kıyafet yardımlarını sürdürüyor.

İHH Beypazarı Temsilcisi Mehmet Bulut, yaptığı açıklamada, topladıkları kıyafetleri Gazze'ye ulaştırmaya çabaladıklarını söyledi.

Topladıkları kıyafetleri bakım, tasnif ve paketlenmesi yapıldıktan sonra İHH'nın merkezine ulaştırdıklarını belirten Bulut, "Buradan da tüm kıyafetler Gazze’ye doğru yola çıkarılıyor. Tüm engellemelere rağmen, Gazzeli yetim kalan çocuklara giyeceklerin gerçekten zor şartlarda ulaştırıyoruz. Şu kış günlerinde bir nebze olsun onları ısıtabiliyorsak ne mutlu bize. Bu güne kadar bize desteklerini esirgemeyen hayırsever ve bağışçı vatandaşlarımıza çok çok teşekkür ederim." dedi.

Gazze'de yaşanan insanlık dramına karşı yardımda bulunmak isteyen kişiler için de yapmaları gerekenler açıklandı. İHH Beypazarı temsilciliği üzerinden iletişime geçilmesi istenirken arama yapılması durumunda İHH gönüllerinin bağışçıların adreslerine giderek kıyafet yardımlarını teslim alacaklar. Alınan her yardım için tutanak tutularak yardımlar kayıt altına alınacak ve ihtiyaç sahiplerine teslim edilecek.

Kaynak: Gülcan ÖZER
SONRAKİ HABER