FETÖ'nün Pensilvanya'daki çiftlik evinde cenaze hazırlığı!

FEÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ABD'de hayatını kaybettiği açıklanırken cenazesi merak konusu olmuştu. Cenazeyi gömmek için FETÖ çiftliğinde hazırlıkların sürdüğü açıklandı.

FETÖ'nün Pensilvanya'daki çiftlik evinde cenaze hazırlığı!

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında terör örgütü ilan edilen FETÖ'nün elebaş Fethullah Gülen ABD'de ölmüştü. FETÖ elebaşı Fettullah Gülen'in nereye gömüleceği merak konusu olurken Pensilvanya'da bulunan çiftlik evinde iş makineleri ile çalışmaların sürdüğü ifade edildi.

FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ CENAZE HAZIRLIĞINA DEVAM EDİYOR!

Hain terör örgütü FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in Pensilvanya’daki çiftlik evinde cenazeyi gömme hazırlıkları başladı. Çiftliğe, iş makinası getirildi. Hain terör örgütü FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in 20 Ekim’de ölmesinin ardından ABD'nin Pensilvanya eyaletindeki çiftliğinde cenazeyi gömme hazırlıkları başladı.

Çiftliğin otopark alanında çok sayıda araç olduğu ve iş makinası getirildiği görüldü. ABD’de mezarların genellikle iş makinası ile kazılması nedeniyle söz konusu iş makinasının terörist başının mezarını kazmak için çiftliğe getirildiği tahmin ediliyor.

Terörist başı Gülen'in cenazesinin öldüğü St. Luke's Hastanesi'nde tutulmaya devam ettiği açıklanırken cenaze hazırlıkları için ise Pensilvanya'da bulunan çiftlikte çalışmaların sürdüğü ifade edildi. İş makinalarının ağaçların arasında gizlendiği ve çiftlik evinin yakın çevresinde ise görüntü alınmasını engellemek için yoğun güvenlik tedbirlerinin alındığı belirtildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER