Elon Musk ve Maduro gerilimi büyüyor: Seninle hesaplaşacağız

Sivri dilli açıklamalar yapan Musk kendisine devlet başkanları düzeyinde dostluklar elde ettiği gibi tam tersi durumlarla da karşılaşıyor. Bu konuda Venezuela'da düşman edilen Elon Musk'ın Nicolas Maduro ile yaşadığı gerilim her geçen gün yükseliyor.

Elon Musk ve Maduro gerilimi büyüyor: Seninle hesaplaşacağız

Uzay ve teknoloji konusunda dünyadaki sayılı isimlerden olan Elon Musk geçtiğimiz günlerde Venezuela'da yapılan seçimlere tepki göstermişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da yakın bir dostluğu olan Maduro'ya seslenen Musk seçimlere hile karıştırdığını söylemişti.

"KAVGA MI İSTİYORSUN MUSK?"

Maduro ise Musk'un kendisine yönelttiği suçlamalara çok sert bir tepki göstermişti. Elon Musk'a "Kavga mı istiyorsun Elon Musk? Ben hazırım, ben Bolivar'ın oğluyum, Chavez'in oğluyum, senden korkmuyorum" diye seslenen Nicolas Maduro istediği yanıtı aldı.

Elon Musk'ın Maduro'nun çağrısına olumlu yanıt vermesi sonrasında konuşan Venezuela Devlet Başkanı Maduro "Düello davetimi kabul etti. Elon Musk seninle hesaplaşacağız" diyerek öfkesini dile getirdi. Musk ise yapılacak düelloyu kazanması halinde Maduro'yu Mars'a göndereceğini söylemişti.

EŞİNE AZ RASTLANIR BİR OLAY

Her iki ismin sözlerinin ardından bir kavga yapıp yapmayacağı merak konusu oldu. Bir devlet başkanının başka bir ülkeden bir isim ile bu denli bir noktaya gelmesi ise eşine az rastlanır bir durum olarak akıllarda kaldı.

Elon Musk'un dövüş gerilimi yaşadığı tek isim Nicolas Maduro değil. ABD'li Musk'un geçtiğimiz günlerde geçen yıllarda dövüşleri son anda iptal olan Mark Zuckerberg ile yeniden karşılıklı açıklama yapması akıllarda soru işareti oluşturmuştu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER