DV Lottery Green Card başvuruları ne zaman alınacak?

Green Card ile ABD'de yaşama ve çalışma şansı elde etmek isteyenler süreç için DV Lottery üzerinden ilerliyor. Dil bilme ve pasaport şartı kaldırılan Green Card için 2024 başvuru tarihleri bekleniyor.

DV Lottery Green Card başvuruları ne zaman alınacak?

Green Card olarak bilinen Yeşil Kart ile Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşama ve çalışma imkanı elde ediliyor. Her yıl başvuruları alınan Green Card için süreç DV Lottery üzerinden yürütülürken başvuru yapacak olan kişiler de ''DV Lottery Green Card başvuruları ne zaman alınacak?'' sorularına yanıt arıyor.

ABD'de yaşama ve çalışma hayatı hayal edenler için her sene Green Card başvuruları açılıyor. Dil bilme ve pasaport şartı kaldırılan Green Card için başvuru tarihleri merakla edilirken bu çerçevede ''2024 Green Card başvuruları ne zaman başlıyor, şartlar neler?'' gibi sorular da gündeme taşındı.

2024 GREEN CARD BAŞVURULARI NE ZAMAN?

ABD'de çalışma ve yaşama imkanı sunan Green Card için başvurular geçtiğimiz yıl 4 Ekim - 7 Kasım tarihleri arasında alınmıştı. Başvurular DV Lottery üzerinden alınırken başvuru yapacak kişiler başvuru esnasında formu doğru ve eksiksiz şekilde doldurmaları gerekiyor. 18 yaşından büyük vatandaşların başvuru yapabildiği Green Card başvuruların ekim ayında alınmaya başlaması bekleniyor. Henüz resmi bir açıklamada bulunmuyor.

SONRAKİ HABER