Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'deki Türkevi'nde sevgi gösterileriyle karşılandı

New York'ta düzenlenen Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na katılım için ABD'ye giden Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yoğun sevgi gösterileriyle karşılandı. Özellikle Türkevi girişinde yoğunluk dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'deki Türkevi'nde sevgi gösterileriyle karşılandı

BM 79. Genel Kurulu ABD'de başlarken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'da genel kurula katılım için bu ülkeye seyahat etmişti. Ülkeye vardıktan sonra New York'ta bulunan Türkevi'ni ziyaret eden Erdoğan burada sevgi gösterileriyle karşılandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A ABD'DE YOĞUN İLGİ!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kurulu'na katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği ABD'nin New York şehrindeki Türkevi girişinde sevgi gösterileriyle karşılandı. Özel uçak "CAN" ile John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı'na gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, buradan Türkevi'ne geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Türkevi girişinde kendilerini bekleyen kalabalık tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı. Ellerinde Türk bayrakları bulunan vatandaşlara doğru yürüyen Erdoğan çifti, bir süre burada sohbet etti.

Ardından basın mensuplarını selamlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve beraberindeki heyetle Türkevi'ne giriş yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan BM Genel Kurulu'na katılırken burada diğer ülkelerin liderleri ile de programı kapsamında ikili temaslarda bulunacak.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER