Ankara'da tedavi altına alınmıştı! Filistinli kanser hastası son yolculuğuna uğurlandı

İsrail Gazze çatışmaları nedeniyle Ankara'ya getirilen ve tedavi altına alınan Filistinli kanser hastası, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kanser hastası Filistinli, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.

Ankara'da tedavi altına alınmıştı! Filistinli kanser hastası son yolculuğuna uğurlandı

7 Ekim 2023 tarihinden bu yana devam eden İsrail Gazze çatışmaları nedeniyle birçok Filistinli hasta yeteri kadar sağlık hizmetine erişemiyordu. Bu kapsamda Türkiye, Filistinli hastaların tedavilerine yardımcı olmak amacıyla özellikle kanser hastası Filistinleri Türkiye'ye getirmiş ve tedavi altına almıştı.

O hastalardan biri olan 64 yaşındaki Samira Ali Abdullah Al Manama, Filistin'den uçakla Türkiye'ye getirilmişti. Ankara'da bir hastaneye getirilen Manama'nın sağlık durumuyla ilgili bütün tetkikler yapılmış ve hemen tedavi sürecine başlanmıştı.

Ankara'da tedavi altına alınmıştı! Filistinli kanser hastası son yolculuğuna uğurlandı

ANKARA'DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

64 yaşındaki Samira Ali Abdullah Al Manama, tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşını kaybederek hayata gözlerini yumdu. Manama'nın hayatını kaybetmesi ardından Ankara'da bir cenaze namazı düzenlendi.

Ankara'da tedavi altına alınmıştı! Filistinli kanser hastası son yolculuğuna uğurlandı - Resim : 2

ÜLKESİNDEN VE AİLESİNDEN UZAK TOPRAĞA VERİLDİ

Samira Ali Abdullah Al Manama, ülkesinden ve ailesinden uzak son yolculuğuna uğurlandı. Manama'nın cenazesi, Hacı Bayramı Veli Cami'nde, öğle namazı ardından kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Manama’nın cenazesi Karşıyaka Mezarlığı'na defnedildi.

Ankara'da tedavi altına alınmıştı! Filistinli kanser hastası son yolculuğuna uğurlandı - Resim : 3

Vatanından yüzlerce kilometre uzaklıkta son yolculuğuna uğurlanan Filistinli Samira Ali Abdullah Al Manama, Türkiye'de yalnız bırakılmadı. Manama'nın cenazesine çok sayıda vatandaş katıldı ve son yolculuğuna uğurladı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER