AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Netanyahu yönetimine sert eleştiri!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Netanyahu yönetimini eleştirdi.

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Netanyahu yönetimine sert eleştiri!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Devlet Başkanı Binyamin Netanyahu hükümetinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye hakkındaki açıklamalarına sert tepki gösterdi.

AK Parti Sözcüsü Çelik açıklamasında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun açıklamalarına tepki gösterdi.

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÇELİK'TEN İSRAİL YÖNETİMİNE TEPKİ

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun açıklamalarına tepki gösterdi. AK Parti Sözcüsü Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Masum insanların hayatını topluca hedef alan Netanyahu yönetiminin ve katliam şebekesinin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye aleyhine yaptığı açıklamalar yok hükmündedir” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Netanyahu yönetimine sert eleştiri!

AK Parti Sözcüsü Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın devamında “Küresel vicdan, Netanyahu yönetiminin bölge ve dünya barışı için oluşturduğu tehdidi lanetlemektedir. İsrail’in insanlığa karşı işlediği suçları her platformda dile getirmeye devam edeceğiz. Katillerin hesap vermesi için mücadelemizi sürdüreceğiz. Türkiye, Ortadoğu’da adil ve kalıcı barıştan yanadır; iki devletli çözümü ve başkenti Doğu Kudüs olan Filistin Devleti'ni desteklemektedir.

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Netanyahu yönetimine sert eleştiri! - Resim : 2

İsrail'de iktidarda olan mevcut Netanyahu hükümeti ise en temel insan haklarını ve uluslararası hukuku yok sayan ve Filistinlilere yönelik vahşi saldırganlığı dolayısıyla ‘soykırım’ suçlamalarına muhatap olmuş bir yönetimdir” ifadelerini kullandı. Sosyal medyada AK Parti Sözcüsü Çelik'in paylaşımı ise gündem oldu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER