ABD Başkan adayı Trump'tan Harris düellosu açıklaması

Amerika'da Demokratlar ve Cumhuriyetçiler arasında geçecek olan başkanlık seçimi için kıyasıya rekabet sürerken Trump, Harris ile ilgili düello açıklamasında bulundu. 3. düello olacak mı açıklandı.

ABD Başkan adayı Trump'tan Harris düellosu açıklaması

Tüm dünyanın yakından takip etmiş olduğu ABD Başkanlık seçimlerinde Joe Biden, Trump karşısında çıkmış olduğu düelloda büyük darbe almış, ardından adaylıktan zorunlu olarak çekilmişti. Biden yerine yardımcısı Kamala Harris'i aday gösterirken resmi açıklamanın ardından yarış Trump ve Harris arasında devam etmişti. Seçimlere doğru hızla yaklaşılırken Trump ve Harris arasında beklenen münazara için yeni açıklama geldi.

TRUMP VE HARRİS BİR DAHA CANLI YAYINA ÇIKACAK MI?

Cumhuriyetçi ABD Başkan Adayı Donald Trump, Demokrat rakibi Kamala Harris ile gerçekleştirdiği canlı yayın düellosunu kazandığını iddia ederek başka bir münazaraya çıkmayacağını açıkladı. Cumhuriyetçi ABD Başkan Adayı Donald Trump, Demokrat rakibi Kamala Harris ile gerçekleştirdiği canlı yayın düellosuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kendisine ait sosyal medya platformu üzerinden bir mesaj yayınlayan Trump, daha önce “Marksist” olarak nitelediği Harris’i münazarada yendiğini belirterek, “Bir boksör dövüşü kaybettiğinde ağzından çıkan ilk sözcük ‘rövanş istiyorum’ olur. Anketler, salı gecesi Demokratların radikal sol adayı Kamala Harris yoldaşa karşı münazarayı açıkça kazandığımı gösteriyor. O da hemen ikinci münazara çağrısında bulundu” ifadelerini kullandı.

ABD Başkan adayı Trump'tan Harris düellosu açıklaması

ABD Başkanı Joe Biden ve yardımcısı Harris’in milyonlarca suçlunun ve akli dengesi bozuk insanın kontrolsüz bir şekilde ABD'ye akın etmesine neden olduğunu savunan Trump, “Enflasyonun orta sınıfımızı iflas ettirmesiyle ülkemizi mahvettiler” dedi.

Fox News kanalındaki tartışma programına Harris'in katılmadığını belirten Trump, NBC ve CBS kanallarında düzenlenecek olan münazarayı ise reddettiğini söyleyerek bu nedenle 3. münazaranın olmayacağını söyledi. ABD halkı tarafından büyük bir merakla beklenen 3. münazaranın resmen iptal edildiği açıklanmış oldu.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER