2024 Green Card sonuçları ne zaman açıklanıyor DV Lottery sorgulama ekranına nereden ulaşılır?

ABD vatandaşlığı almak için Green Card başvurusu yapanlar sonuçlara ilişkin bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına devam ediyor. Green Card başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak edilirken detaylar da sorgulanmaya devam ediyor.

2024 Green Card sonuçları ne zaman açıklanıyor DV Lottery sorgulama ekranına nereden ulaşılır?

Green Card başvurusu yapan binlerce kişi sonuçlar için bekleyişe geçti. Green Card başvurularının ne zaman sonuçlanacağı henüz bilinmezken sonuçların açıklanması için de bekleyişe geçildi. Halk arasında yeşil kart olarak da bilinen Green Card başvurusu yapanlar sonuç tarihini araştırıyor. ABD'de çalışma ve yaşama imkanı sunan Green Card için süreç DV Lottery üzerinden ilerlerken ‘’2024 Green Card sonuçları ne zaman açıklanıyor DV Lottery sorgulama ekranına nereden ulaşılır?'' gibi sorulara da yanıt aramaya başladı.

Green Card başvurusunda bulunan adaylardan İngilizce bilme şartı aranmazken ‘’2023 Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, nereden sorgulanır?'' soruları da gündemdeki yerini aldı.

GREEN CARD /YEŞİL KART BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Yeşil Kart başvuruları 4 Ekim - 7 Kasım 2023 tarihleri arasında alınmıştı. Green Card başvuru sonuçlarının 4 Mayıs 2024 Cumartesi günü duyurulacağı bildirildi.

2024 Green Card sonuçları ne zaman açıklanıyor DV Lottery sorgulama ekranına nereden ulaşılır?

Başvuru sonuçlarının açıklandığı tarihte adaylar, Green Card sonuçları DV Lottery resmi internet sitesi üzerinden görüntülenecek. Green Card sonuçları, teyit numarası (Confirmation Number) ile sorgulama işlemlerini kolaylıkla yapabilecek. Başvuru işlemini yapan adaylar Başvuru Durumu Kontrolü üzerinden sonuçlarına ulaşabilecek. 4 Mayıs tarihi itibariyle 2023 Green Card başvuruları erişime açılacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER