2024 Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Her sene başvuruların aldığı ve Yeşil Kart olarak da bilinen Green Card ile ilgili olarak sorular yeniden gündeme geldi. Green Card başvurularının ne zaman açıklanacağı merak edilirken detaylar Haberankara.com adresinde yer aldı.

2024 Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Green Card başvurularına ilişkin olarak başvuru sonuçları merak ediliyor. Başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı başvuru sahipleri tarafından merak konusu olurken ‘’Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?'' sorusuna da yanıt aranıyor.

Green Card başvuru süreci ardından adaylar sonuç tarihine odaklanırken Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) ikametgah ve çalışma izni almak isteyenler DV Lottery üzerinden Green Card başvurularını yapıyor ve başvurusu tamamlananlar ’'Green Card başvuru sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak?'' sorusuna yanıt arıyor.

2024 GREEN CARD BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Amerika Birleşik Devletleri'nde oturum izni almak isteyenler her yıl başvurularını gerçekleştiriyor. DV Lottery üzerinden alınan Green Card başvurularında artık İngilizce bilme şartı da bulunmuyor. Green Card sonuçlarının açıklanması ardından DV Lottery resmi internet sitesi üzerinden sorgulanabilecek. Green Card sonuçları, teyit numarası (Confirmation Number) ile görüntülenebiliyor. Başvuru yapmış olan adaylar https://dvprogram.state.gov/ESC/ adresindeki Başvuru Durumu Kontrolü’ne tıklayarak sonuca erişilebilecek.

2024 Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Green Card için başvuruları 4 Ekim - 7 Kasım tarihlerinde alındı. Başvurular ardından sonuçlar ise 4 Mayıs 2024 tarihinde erişime açılacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER