Çubuk

Ankara'nın Çubuk Belediyesi Aşure ve Birlik Günü'nün etkinliklerle kutladı Ankara'nın Çubuk Belediyesi Aşure ve Birlik Günü'nün etkinliklerle kutladı Ankara'nın ilçelerinde Aşure ve Birlik günü kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Aşure dağıtımlarının gerçekleştiği etkinliklerden biri de Ankara'nın Çubuk ilçesinde belediye tarafından gerçekleştirildi.
Ankara'da coğrafi işaretli Çubuk vişnesinin hasadı başladı! İşte güncel fiyatlar Ankara'da coğrafi işaretli Çubuk vişnesinin hasadı başladı! İşte güncel fiyatlar Başkent Ankara'nın Çubuk ilçesinde vişne üreticileri, coğrafi işaretli vişnenin hasadına başladı. Hasadın başlaması ile market ve pazarlarda kısa süreliğine görülecek olan vişnenin güncel fiyatları da merak edildi.
Ankara'nın Çubuk ilçesinde sahipsiz köpekler 5 koyunu telef etti! Ankara'nın Çubuk ilçesinde sahipsiz köpekler 5 koyunu telef etti! Ankara'daki sahipsiz köpek sorunu her geçen gün büyüyor. Başkentte bir ağıla giren sahipsiz köpekler, 5 koyunu telef etti. Koyunları telef edilen çiftçi ise olayın ekonomik durumunu etkilediğini belirtti.
Ankara'nın coğrafi işaretli Çubuk vişnesinde hasat zamanı başladı pazarlar şenlendi Ankara'nın coğrafi işaretli Çubuk vişnesinde hasat zamanı başladı pazarlar şenlendi Başkent Ankara'da pek çok coğrafi işaretli lezzet bulunuyor. Türkiye'nin önemli vişne üretim bölgelerinden Ankara'nın Çubuk ilçesinde de vişne hasadına başlandığı kaydedildi. Rekoltesiyle üreticisini memnun eden vişnenin güncel fiyatı merak edildi.
Ankara'nın Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş'tan TMO'nun hububat alım merkezine ziyaret Ankara'nın Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş'tan TMO'nun hububat alım merkezine ziyaret TMO'nun Ankara'nın ilçelerindeki hububat alımları devam ediyor. Çubuk ilçesinde de devam eden hububat alımları sırasında Çubuk Belediye Başkanı, hububat alım merkezlerine bir ziyaret gerçekleştirdi.
Ankara Çubuk Belediyesi yöresel yemek tanıtımını yayımladı! Ankara Çubuk Belediyesi yöresel yemek tanıtımını yayımladı! Çubuk Belediyesi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşım bugün oldukça dikkat çekti.
Ankara'nın Çubuk ilçesinde ücretsiz sünnet şenliği düzenlendi! Ankara'nın Çubuk ilçesinde ücretsiz sünnet şenliği düzenlendi! Ankara'daki ilçe belediyeleri sünnet şölenleri geleneklerini devam ettiriyor. Ankara'da ücretsiz sünnet şölenleri düzenlenmeye devam ederken Çubuk ilçesin de şenlik düzenlendiği öğrenildi.
Ankara'nın Çubuk ilçesinde demir hırsızlığı şüphelisine tutuklama! Ankara'nın Çubuk ilçesinde demir hırsızlığı şüphelisine tutuklama! Başkent Ankara'da eşitli operasyonlar devam ediyor. Kentin güvenlik ve huzurunu sağlamaya yönelik çalışmalar devam ederken Çubuk ilçesinde de hırsızlık şüphelisinin tutuklandığı bildirildi.
Ankara'da öyle bir göl var ki adı bile bilinmiyor! Binlerce canlı türünü ağırlayan saklı cenneti keşfedin Ankara'da öyle bir göl var ki adı bile bilinmiyor! Binlerce canlı türünü ağırlayan saklı cenneti keşfedin Başkent Ankara'da pek çok doğal güzellik bulunuyor. Ankaralılar henüz bazı doğal güzellikleri keşfetmemişken Haber Ankara olarak başkentlilerin kesinlikle ziyaret etmesi gereken bir adresi derledik.
Çubuk Belediyesi kapalı spor salonunun inşasına başladı! Çubuk Belediyesi kapalı spor salonunun inşasına başladı! Çalışmalarına devam eden Çubuk Belediyesi, kapalı spor salonu için düğmeye bastı. Bunun ile birlikte çalışmalarına başlayan belediye ekipleri mesai için işe koyuldu.
Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş Türkiye 2'ncisi sporcuyu tebrik etti! Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş Türkiye 2'ncisi sporcuyu tebrik etti! Ankara Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş Kick Boks Gençler Türkiye 2’ncisi olan Rahmetli Metin Usta'nın oğlu Mahmut Usta’yı makamında kabul etti.
Ankara Çubuk'ta ünlü Çubuk Turşusunun yolculuğu başladı! Ankara Çubuk'ta ünlü Çubuk Turşusunun yolculuğu başladı! Çubuk'la ilgili tüm gelişmeler ve duyurular Çubuk Belediyesi Twitter hesabı üzerinden paylaşılırken Çubuk Belediyesi bu defa dünyaca ünlü Çubuk turşusunu paylaştı.