Çubuk

Ankara'da gizli kalmış bir yer! Taşına toprağına, doğasına aşık olacaksınız Ankara'da gizli kalmış bir yer! Taşına toprağına, doğasına aşık olacaksınız Ankara'nın Çubuk ilçesinde yer alan Karagöl, Ankaralılar tarafından yoğun ilgi görüyor. Her mevsim ayrı bir güzelliğe bürünen Çubuk Karagöl, Ankara'nın en büyük mesire alanlarından biri.
Çubuk'ta ikamet değiştiren yönetici, site sakinlerini isyanda bıraktı! Çubuk'ta ikamet değiştiren yönetici, site sakinlerini isyanda bıraktı! Ankara'nın Çubuk ilçesinde yer alan Aşağı Çavundur TOKİ Konutları sakinleri, iddiaya göre yöneticilerinin ikamet değişikliği yapıp irtibatı koparması ile isyan etmiş durumdalar.
Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali'ne Başkan Demirbaş'tan davet! Hepinizi Çubuk ilçemize davet ediyorum Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali'ne Başkan Demirbaş'tan davet! Hepinizi Çubuk ilçemize davet ediyorum Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali bugün başlıyor. Bir süredir hazırlıkların devam ettiği festivalin hazırlıkları tamamlanırken Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, tüm halkı ilçedeki festivale davet etti.
Ankara'da sözlü tacize tepki gösteren kişi bıçaklandı! Ankara'da sözlü tacize tepki gösteren kişi bıçaklandı! Ankara'nın Çubuk ilçesinde, 30 Ağustos günü yaşanan olayda, bir kişi yoldan geçen bir kadına sözlü tacizde bulunan kişilere tepki gösterdi. Ancak bu tepki, beklenmedik bir şiddet olayına dönüştü.
16. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali başlıyor! Belediyeden ücretsiz ulaşım imkanı 16. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali başlıyor! Belediyeden ücretsiz ulaşım imkanı Çubuk ilçesinde yapılacak olan Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali için geri sayım başladı. Bir süredir hazırlıkların devam ettiği festival için hazırlıklar tamamlanırken konut sanatçılardan ücretsiz servis hizmetine kadar tüm detaylar açıklandı.
Komşularını Silahla Öldürüp İntihar Etmişti! Olanları görgü tanığı anlattı Komşularını Silahla Öldürüp İntihar Etmişti! Olanları görgü tanığı anlattı Ankara'nın Çubuk ilçesinde dün akşam dehşet veren bir olay yaşandı.
Ankara'da komsunu öldüren adam intihar etti Ankara'da komsunu öldüren adam intihar etti Ankara'nın Çubuk ilçesinde çıkan kavgada komşusu olan çiftçiyi ve eşini av tüfeği ile vurarak öldüren kişi aynı silahla kendini vurarak intihar etti.
Çubuk’ta büyük zafer'in 101. Yılı coşkuyla kutlandı! Çubuk’ta büyük zafer'in 101. Yılı coşkuyla kutlandı! Ankara'nın Çubuk ilçesinde, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesi Büyük Zafer'in 101. yılı coşkuyla kutlandı.
Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş pazar yerini ziyaret etti! Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş pazar yerini ziyaret etti! Esnafla ve vatandaşla bir araya gelen Başkan Baki Demirbaş ilçeyi her anlamda geliştirmeyi hedeflediklerini belirtti.
Çubuk'ta gönüllü antrenöre sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı! Çubuk'ta gönüllü antrenöre sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı! Sporcular tarafından bugün Ankara Çubuk'ta gönüllü olarak tekvando branşında antrenörlük yapan 71 yaşındaki Mustafa Özköse'ye doğum günü sürprizi yapıldı.
Ankara'nın Çubuk ilçesinde Çubuk Ovası Hasat Kupası Judo Turnuvası yapıldı Ankara'nın Çubuk ilçesinde Çubuk Ovası Hasat Kupası Judo Turnuvası yapıldı Ülkemizde belediyeler tarafından çeşitli sporsal faaliyetlere imza atılıyor. Ankara'nın Çubuk ilçesinde de belediye tarafından düzenlenen Çubuk Ovası Hasat Kupası Judo Turnuvası yapıldı.
16. Çubuk Kültür ve Turşu Festivali tarihleri belli oldu! 16. Çubuk Kültür ve Turşu Festivali tarihleri belli oldu! Çubuk, renkli etkinlikleri ve eğlence dolu atmosferi ile 16. Çubuk Kültür ve Turşu Festivali'ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.