Çubuk

Ankara Çubuk'ta Gazze yararına kermes düzenlendi! Ankara Çubuk'ta Gazze yararına kermes düzenlendi! Hamas ile İsrail arasındaki gerilimin tırmanması üzerine özellikle Türkiye'de siviller için ses yükseltilmeye devam ediyor. Gazzeli siviller için ülkemizde çeşitli yardım programları düzenlenirken bu kez Ankara'nın Çubuk ilçesinde bir kermes düzenlendi.
ABB Çubuk Karagöl Tabiat Parkı'nda misafirlerini ağırlamaya devam ediyor! ABB Çubuk Karagöl Tabiat Parkı'nda misafirlerini ağırlamaya devam ediyor! Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankaralıları kentin kalabalığından uzaklaşarak doğa ile iç içe huzurlu vakit geçireceği ortamlar sunmaya devam ediyor. Bu çerçevede vatandaşlar Çubuk Karagöl Tabiat Parkı'nda ağırlanmaya devam ediyor.
Çubuk'ta Öğretmenler Günü kutlaması yapıldı! Çubuk'ta Öğretmenler Günü kutlaması yapıldı! Ankara'nın Çubuk ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması için tören düzenlendi.
Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş'tan bir dönem daha görev yapma talebi! Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş'tan bir dönem daha görev yapma talebi! Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan yerel seçimlerle ilgili olarak adaylık açıklamaları gelmeye başladı. Yeniden adaylık sinyali veren başkanların yanı sıra göreve devam etmek isteyen Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş'tan da yeni açıklama geldi
Ankara Çubuk'ta çiftçiler için Gezici Araç Muayene İstasyonu hizmete girdi! Ankara Çubuk'ta çiftçiler için Gezici Araç Muayene İstasyonu hizmete girdi! Bugün Ankara'nın Çubuk ilçesinde Gezici Araç Muayene İstasyonu çiftçilerin hizmetine girdi.
ABB'den Karagöl Tabiat Parkı ziyaretçilerine memnun eden hizmet! ABB'den Karagöl Tabiat Parkı ziyaretçilerine memnun eden hizmet! Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankaralıların kentin kalabalığından uzaklaşarak doğada huzurlu vakit geçireceği ortamlar sunmaya devam ediyor. BelPa kafe ve restoranları ile ziyaretçilerini ağırlayan belediyenin hizmeti ziyaretçileri memnun ediyor.
Ankara Çubuk’ta nesli tehlike altındaki vaşak ölü halde bulundu! Ankara Çubuk’ta nesli tehlike altındaki vaşak ölü halde bulundu! Bugün Ankara Çubuk'ta bir vatandaş sabah saatlerinde nesli tükenme tehlikesi altındaki vaşağın öldüğünü görmesi üzere ekiplere haber verdi.
Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi'nde MR cihazı hizmete girdi! Hasta kabulü başladı Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi'nde MR cihazı hizmete girdi! Hasta kabulü başladı Bugün Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi tarafından yapılan açıklama ile birlikte Çubuk'ta yaşayan vatandaşların hayatını kolaylaştıracak MR cihazının hizmete girdiği öğrenildi.
Ankara Çubuk Kız KYK yurdunda asansör 3. kattan düştü! Ankara Çubuk Kız KYK yurdunda asansör 3. kattan düştü! Bugün son dakika gelen bilgiye göre Ankara Çubuk'ta bulunan KYK yurdunda asansörün 3. kattan düştüğü öğrenildi.
Ankara Çubuk'ta 33 öğrenci için hafızlık icazet töreni yapıldı Ankara Çubuk'ta 33 öğrenci için hafızlık icazet töreni yapıldı Bugün Ankara'nın Çubuk ilçesinde hafızlık eğitimini tamamlamış olan toplamda 33 öğrenci için icazet töreni gerçekleştirildi.
Ankara'nın doğa harikasında sonbahar yaşanıyor! Karagöl Tabiat Parkı sonbahar renklerine büründü Ankara'nın doğa harikasında sonbahar yaşanıyor! Karagöl Tabiat Parkı sonbahar renklerine büründü Ankara'nın doğa harikalarını ziyaret etmek, hafta sonunu geçirmek ve doğa ile baş başa kalmak için gidilebilecek yerler araştırılıyor. Ankara'da güzelliği ile ün salmış Karagöl Tabiat Parkı'nda sonbahar renkleri hakim oldu.
Ankara Çubuk'ta İsrail'in Gazze'ye saldırıları protesto edildi! Ankara Çubuk'ta İsrail'in Gazze'ye saldırıları protesto edildi! Ankara'nın Çubuk ilçesinde vatandaşlar tarafından İsrail'in Gazze'ye olan saldırısına karşı protesto düzenlendi.