Komşularını Silahla Öldürüp İntihar Etmişti! Olanları görgü tanığı anlattı

Ankara'nın Çubuk ilçesinde dün akşam dehşet veren bir olay yaşandı.

Komşularını Silahla Öldürüp İntihar Etmişti! Olanları görgü tanığı anlattı

Komşusu olan ve uzun süredir husumet yaşadığı bir evli çifti av tüfeğiyle öldüren L. T. (68), ardından aynı silahla kendisine intihar etti. Olayın şokunu yaşayan çevre sakini bir vatandaş, kan donduran anları anlattı.

Olay, Aşağı Emirler Köyü'nde meydana geldi. L. T., komşusu İ. B.'yi ve eşi N. B.yi tartışma sonrasında av tüfeğiyle öldürdü. Daha sonra kendi bahçesine geçen L.T., aynı silahla intihar etti. Olayın bildirilmesi üzerine jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. İ.B. ve N. B. çiftinin hayatını kaybettiği olayda, saldırgan L. T.'nin cesedi de bulundu.

aw024400-05.jpg

"Birbirleri ile 3-4 senedir tartışıyorlardı"

Komşular, yaşlı çiftin yıllardır süregelen kavgaları olduğunu dile getirdi. Köy derneği başkanı A. S. K., "Birbirleri ile komşuydular. Küçük meselelerden sürekli sürtüşme halindeydiler. Birbirlerinden sürekli şikayetçi oluyorlardı. Ben de kendilerini her gördüğümde böyle davranmamaları konusunda uyarıyordum. Birbirleri ile 3-4 senedir tartışıyorlardı." açıklamasında bulundu.

Yaşlı çiftin cenazeleri, köydeki cenaze namazının ardından gözyaşları içinde toprağa verildi. Saldırgan L. T.'nin cenaze töreni ise Karşıyaka Mezarlığı'nda gerçekleştirileceği belirtildi. Bu korkunç olayın köyde derin bir üzüntü yarattığı ve incelemelerin devam ettiği bildirildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER