EGO Genel Müdürlüğü'nden 2 yeni otobüs hattı müjdesi geldi! Başkentte ulaşım artık daha kolay

Ankara Büyükşehir Belediyesi, çeşitli duyuruları resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam ediyor. Farklı konularda vatandaşları bilgilendiren ABB, EGO'nun 2 yeni otobüs hattı ile hizmete gireceğini açıkladı.

EGO Genel Müdürlüğü'nden 2 yeni otobüs hattı müjdesi geldi! Başkentte ulaşım artık daha kolay

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) vatandaşların istek ve ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyor. Ankara'nın ulaşım ağının genişlemesi ve ulaşımın daha kolay hale gelmesi için çalışmalarına devam eden ABB, yeni bir duyuru yayımladı. Resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden vatandaşları bilgilendiren ABB, Ankara Elektrik, Havagazı ve Otobüs İşletme Müessesesi (EGO) ile ilgili olarak açıklama yaptı.

EGO Genel Müdürlüğü'ne bağlı toplu taşıma araçları ile Ankara'daki ulaşım sağlanmaya devam ederken kesintisiz hizmet de sürdürüyor. EGO, Ankara'da vatandaşların ulaşamadığı bir nokta kalmaması adına çalışmalarını sürdürürken yeni bir sefere başlayacağını açıkladı. ABB, çevre ilçelerde ulaşımın erişilebilir ve kesintisiz olması adına yeni otobüs hatlarını devreye aldı.

EGO’DAN ÇUBUK’A İKİ YENİ OTOBÜS HATTI

ABB, başkentte ulaşımın daha konforlu ve güvenli olması için çalışmalarını sürdürürken bir yandan da vatandaşlardan gelen taleplerine dönüş sağlamaya devam ediyor. Vatandaşlardan gelen talepleri geri çevirmeyen EGO Genel Müdürlüğü, bu kez de Çubuk ilçesine bağlı mahalleler için harekete geçti.

tasarim.jpeg

EGO Genel Müdürlüğü Çubuk ilçesine bağlı mahalleler için 26 Ekim Perşembe günü itibariyle;

Perşembe, Cuma ve Pazar günleri saat 06.20- 17.30 saatleri arasında 466 ve 467 hat numaralı iki otobüs seferlerinin hizmete başlayacağı duyurdu. Ankara'da ulaşım ağına katkıda bulunacak iki yeni otobüs bilgileri şöyle:

  • 466 numaralı hat: Çubuk- Tahtayazı- Dağkalfat-Kösrelik-Demirci
  • 467 numaralı hat: Çubuk- Kışlacık-Yeşilkent-Karagöl Mesire Alanı

Seferler 26 Ekim itibariyle başlayacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER